VIDEO: Klar til modeugen med Tina Lund & Claudia Rex

Modeugen er i gang – og sammen med Tina Lund og Claudia Rex var jeg her til aften til lanceringen af Christiane S-M O’Connors online kvindeunivers CHRICHRI. Thumps up og stor ros til Christiane for et super flot site og et unikt kvindeunivers, hvor vi kan netværke og inspireres af hinanden – og selvfølgelig Christiane.  Jeg bliver helt sikkert selv afhængig af det univers – for JA, kvinder er kvinder bedst;)

Inden vi tog til lanceringen af chrichri fik jeg lige en kort snak med Tina og Claudia om aftenens look og deres valg af smykker – OG hvem de har som deres kvindelige rollemodeller… Lyt med og lad dig inspirere.

Smykkerne…

Tina bærer de store funklende diamantøreringe med 2.4 carat diamanter og multicolor-safir (26.999 kr.)

Claudia bærer smykker i rosaforgyldt sølv: store øreringe med  rosenkvarts ædelsten (4399 kr.), armbånd med rubin (2449 kr.), Lang halskæde med rosa calcedon (1749 kr.) – og to ringe: dobbeltringen med rubin og peach moonstone (3699 kr.) kombineret med en POWER-ring (2049 kr.).

Mig selv? Jeg bærer den fedeste 2ndDay kjole kombineret med grønne Prada stilletter og Saint Laurent taske – begge dele købt hos Kassandra Sko. Smykkerne matcher det blå univers med store diamantøreringe med kyanit ædelsten og 3.4 carat diamanter (28.999 kr.), armbånd med 2.95 carat diamanter og lapis lazuli ædelsten (20.999 kr.), statementring med grøn onyx og 0.45 carat diamanter (7299 kr.) – samt lang halskæde med lapis Lazuli ædelsten (2199 kr.). Blåt, funklende og elegant.

Hår og makeup på os alle tre var her til aften fikset af Kirstine Engell – super fedt og tre vidt forskellige look.

Stay tuned – både her, på Facebook og på Instagram vil jeg opdatere fra de næste modedage:)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top