VIDEO: Szhirley: mor & smykker…

Den dejlige sangerinde Szhirley er lige blevet mor for anden gang – og selv med to små drenge, er Szhirley bevidst om, at selvfølgelig skal hun se godt ud – for sådan har hun det bedst. Szhirley er og bliver en vaskeægte kvinde og en smuk pyntedukke på den absolut gode måde;)

Screen Shot 2014-07-31 at 15.48.13

Jeg fik besøg af Szhirley i min smykkesofa – se videoen og få hendes tips til hvilke smykker der er smart at bære som mor – og hvorfor det er godt en halskæde kan svinges om på ryggen;) lad dig inspirere af Szhirley – og DROP alt om det “praktiske” morlook…

I videoen viser Szhirley to ringe fra JEWLSCPH, som hun bærer HVER dag sammen med en særlig ring Szhirley selv har designet (meget smuk) og hendes forlovelsesring. De to ringe er henholdsvis den lille runde diamantring i 14 karat guld med 0.36 carat diamanter (13.699 kr.) og den store runde diamantring i 18 karat hvidguld med o.343 carat brillianter (20.999 kr.). Om halsen kan du lige ane vores smukke smukke fjerhalskæde med 1.31 carat diamanter (7449 kr.) – perfekt til Szhirley der måske har været indianerprinsesse i et tidligere liv;)

Mor eller ej – på med smykkerne;)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top