Modeugen – Mai messedyr…

DSC_19650134_cropMig? et messedyr? Jaaaa der er meget du ikke ved om mig – messer er nemlig også en del af forretningen og hvis du vidste, HVOR mange messer jeg gennem tiden har besøgt og stået på. Pyha stik mig en pepsi max – jeg bliver helt svimmel…. Kort fortalt er messerne en måde at vise sine kollektioner frem på for eksisterende og potentielle kunder. På den netop overstået modeuge udstillede vi på CPH VISION i Øksnehallen, og faktisk var det en ret spontan beslutning. 1,5 uge inden messen startede, blev vi ringet op fra messen, og da vi denne sæson lancerer den nye URBAN-kollektion, tænkte jeg… Why not – let’s do it;) Guderne skal dog vide, at det var nogle meget travle dage op til messen – for jeg skulle både have styr på modeugen ift. hvad jeg skulle til af shows etc. – og så messen på den anden side. Men med nogle dygtige medarbejdere og et godt netværk, så fik vi stablet en smuk messestand på benene – med de flotteste montre lavet af Martin og Michael fra North of CPH. Med hjælp fra Secret Kitchen og Annemette Voss fik vi også styr på lækkerier til gæsterne – for uden mad og drikke, du’r helten ikke;)

Besøg på standen….

DSC_19590128DSC_18890058DSC_19690138

Under modeugen var jeg bla afsted til shows med mine dejlige venner Claudia Rex, Kenneth Schultz Topp og mini-kenneth aka Lucas (top sej ung fyr der helt sikkert får en karriere i modebranchen) – og jeg havde også lige hapset dem med ud for at se de funklende smykker på vores stand. Pga travlhed med modeugen og shows der skulle ses, så var jeg ikke meget på standen selv – men de to JEWLSCPH-piger Malene og Anne-Mette klarede skær’ne, og tog sig godt af kunderne.

Montrene…..

DSC_19110080DSC_19200089

Martin og Michael fra North of CPH – sørgede for vores meget flotte stand med de smukke nye montre – der nu pynter flot i butikken på Blegdamsvej. Martin synes vist nok jeg var lidt tosset, da jeg ringede og sagde vi skulle bruge to snedkerlavet montre – en uge inden de skulle stå klar… Og de skulle være til at betale. Tosset eller ej, de to gæve mænd fik det til at ske, og vupti vi har nu de flotteste nye montre. Så mangler du montre eller andet udstillingsmøbel etc – så er det North of CPH du skal have fat på!

URBAN-kollektionen

DSC_18680037DSC_20280197DSC_18800049 DSC_20190188

For første gang viste vi vores nye URBAN-kollektion, der består af minimalistiske enkle designs i enten 24 karat forgyldt sølv, eller sort rutineret sølv. En kollektion der er baseret på det helt enkle rene look – med metallet i fokus og udelukkende små hvide topas ædelsten. Kollektionen er fed at kombinere på kryds og tværs – både med andre URBAN designs, men  også med vores velkendte ædelstens-designs. Priserne starter på 349 kr. – så der er virkelig noget at komme efter. Indtil videre kan den KUN købes i vores butik på Blegdamsvej 104A, 2100 Kbh Ø. Men snart også i bla. Illums Bolighus.

AW-14 smykkenyhederne

DSC_18780047DSC_20150184DSC_20230192DSC_20260195

På standen viste vi også vores AW-14 smykkenyheder som kredser om disse fire universer:

Orchid Rose – feminint med lilla og rosa ædelsten.
Cool Cobolt – enkelt og stilrent med blå ædelsten.
Toffee – råt med brune, sorte og gullige ædelsten?.
Sparkling Ruby – eksklusivt “rubin”-look.

Se alle AW-14 smykkenyhederne på shoppen

Smykker der holder…

DSC_20330202DSC_20360205DSC_20380207DSC_20410210

JA, smykker holder – igen og igen. Derfor er jeg også meget bevidst om, at jeg ikke laver nye KOLLEKTIONER, for i det ligger at de foregående bliver “gamle”. Og det er noget andet med smykker end mode – smykker holder længere end mode, de bruges igen og igen, gives med kærlighed og har en helt anden værdi. Derfor er der rigtig mange designs der altid er en del af vores samlede kollektion – måske engang imellem i nye forklædninger – aka nye ædelsten, og dermed sæsonens nyhederne. PÅ messen viste vi selvfølgelig også mange af vores velkendte designs frem – inklusiv diamantkollektionen.

Se alle smykkerne her – og husk du ALTID er velkommen forbi butikken på Blegdamsvej 104A, 2100 Kbh Ø. Vi holder også åbent om lørdagen.

PS: er du også  vild med min kjole? Det er talentfulde Kathrine Kaysen fra Kaysen Couture der har syet den til mig. SÅ fin – følte mig som en fin prinsesse;) Skoene er Chanel – og håret var sat af Zenz Organic Hairdressing.

PPS: de flotte billeder er taget af Peter Dahlerup – og du kan se mange flere billeder her

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top