AW-14 smykkenyheder – NU NU NU

blog_maiJA, jeg glæder mig ALTID som en lille baby til, at kunne dele sæsonens nyheder med Jer, og har derfor glædet mig til at sige: VELKOMMEN til AW-14 smykkenyhederne.

AW-14 smykkenyhederne (kan købes online NU) tager udgangspunkt i vores genkendelige designs – med enkelte nye designs –  i de fire metaller: forgyldt, rosaforgyldt, sølv og sort sølv – kombineret med hver deres ædelsten, der matcher modens tendenser. Et smykke køber vi jo på en helt anden måde end tøj – det skal forblive smukt og kunne bruges igen og igen. Derfor er det vigtigt med designs der holder, og så sætte fokus på ædelsten der passer til sæsonen. Dette efterårs modetendenser er meget præget af det blå kølige univers, de legende pastelfarver, de rubinrøde toner og de mørke/brune nuancer. Det ser du derfor også i mit valg af ædelsten og sæsonens universer….

TOFFEE

Kampagne_sortblog_sort

Råt og funklende – det er kendetegnet for det sorte sølv, som jeg har kombineret med citrin, røgtopas og sort onyx ædelsten. Perfekte smykker til efterårets brune, grå og sorte nuancer. Et funklende, men stadig råt look.

Se alle AW-14 smykkenyhederne på webshoppen

Tøj: Stasia & Elsa Adams Handmade – Sko: Prada, Kassandra Sko

 

ORCHID ROSE

kampagne_guldblog_guld

Legende og let – feminint med et twist. De forgyldte smykker er kombineret med pastellerne qua ametyst, rosa calcedon og hvid topas ædelsten. Smukt og feminint og med et klassisk udtryk – tilsat et farverigt twist.

Se alle AW-14 smykkenyhederne på webshoppen

Sweater: Elsa Adams Handmade

SPARKLING RUBY

Kampagne_rosablog_rosa

ÅÅÅh ja de røde rubiner – drager og fascinerer, og har gjort det i flere hundrede år… Smukt er det at kombinere rubiner med rosaforgyldt sølv, det fremhæver den smukke røde nuance. Udiver rubiner er der i den rosaforgyldte kollektion også rød aventurin samt granat ædelsten. Tilsammen skaber disse ædelsten et smukt rødt univers med stil.

Se alle AW-14 smykkenyhederne på webshoppen

Tøj: Elsa Adams Handmade – Sko: Prada, Kassandra Sko

COOL COBOLT

kampagne_sølvblog_soelv

Blåt og køligt – og perfekt til det skandinaviske look… Jeg er helt vild med denne kombination af sølv og blå ædelsten – det er SÅ smukt og klæder specielt godt lyshårede kvinder med blå øjne. perfekt er det også til de mange mørkeblå nuancer vi ser i efterårets modetendenser. De blå ædelsten er blå aventurin, blå topas og den smukke blå corundum.

Se alle AW-14 smykkenyhederne på webshoppen

Tøj: Stasia & Elsa Adams Handmade

CREDITS

Uden et godt team var de smukke billeder ikke blevet til noget – så stort TAK til:

Fotograf:  Signe Mørkeberg Sjøstrøm

Makeup-artist: Lina Maarouf

Hårstylist: Bardur Petersen fra Zenz Organic Haircare

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top