Smykkestyling – det virker…

imageScreen Shot 2014-09-21 at 12.23.19

Jeg bli’r SÅ stolt når jeg en søndag formiddag modtager en mail fra en super glad kvinde – som jeg havde hjulpet med, at finde de perfekte øreringe til hendes bryllup. Skønne Rikke skulle giftes og  hun tænkte selv, at det ville være smukt med et par øreringe i hvid månesten og sølv. Jeg gav hende ret i at kombinationen af sølv og hvid månesten ville være smukt, MEN med noget røgtopas også – til at samle hår og øjne. Rikke er lys i huden, men har nemlig mørkt hår og brune øjne – så derfor er det smukt med øreringe der har noget røgfarvet, og dermed fx røgtopas. Jeg anbefalede derfor Rikke et par ørestikkers med røgtopas og hvid månesten (2599 kr.) – og så i sølv, da den kølige nuance er smukt og elegant til hende. Et par øreringe til brylluppet, men bestemt også et par hun bliver glade for i hverdagen til jeans – og til festlige lejligheder og en smuk kjole. Kort sagt – et smukt minde fra en smuk dag – som hun kan få meget glæde af.

Se selv resultatet – og at dømme fra Rikkes søde mail og det smukke billede, så ramte jeg plet:)

HUSK at DU også altid kan få hjælp til smykkestyling – enten i butikken på Blegdamsvej 104A, 2100 Kbh Ø af enten mig eller mine dygtige medarbejdere. ELLER du kan sende mig en mail med dit billede – så klarer vi den online. Faktisk præcis det jeg gjorde med Rikke:)

Send mig en mail HER

Læs mere om smykkestyling HER

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top