MAKEOVER – resultatet

fotoSidste lørdag havde vi gang i den helt store makeover dag – de tre vindere af vores makeover konkurrence var mødt op til en dag i forkælelsens tegn. Herunder kan du se de tre vindere, deres FØR look og EFTER billeder – og hvordan vi nåede frem til resultatet.

Anne-Sophie Villumsen og Kimie Mica fra Zenz Organic Haircare stod for makeup og hår, Stasia stylede med tøj fra hendes nye kollektion “Lace by Stasia”, Elisabeth Gierus kiggede på hver vinders hud, jeg stylede med smykker fra JEWLSCPH og Peter Dahlerup sørgede for de fine billeder af vinderne.

Mia Skou Jensen / 21 år.

Mia er en ung frisk pige – og skrev til os, at hun gerne vil have en stil der klæder hendes alder, og viser hun er med på alt det nye. Hun elsker alt med smykker og accessories og ønsker gode råd til, hvordan hun kan bruge det i sin hverdag. Kort sagt – hun vil væk fra at ligne en grå “kontor-mus”.

Mia – FØR og EFTER….

IMG_0996BG1888-rettet

Step 1. Hudanalyse af Elisabeth Gierus

IMG_1038_crop

Mias hud er kendetegnet ved pigmentforandringer, er fugtfattig og det der kaldes en kombineret, fedtet hudtype i t-zonen.

  • Fordel: senere rynker (we like!).
  • Udfordring: at Mia ikke får fugt nok til huden

Elisabeth anbefalede Mia at bruge følgende produkter fra Elisabeth Gierus skincare:

  • Cleansing Milk, Rose drop Tonic, 24 hour cream, Lipbalm, Botanical hand cream – og hvis hun vil have kulør, så selvbruner og INGEN sol.

2. Makeup & hår – Zenz Organic Haircare

BG1652

Hår: For at understrege Mias alder – og kindben – klippede Anne-Sophie Mias hår kortere foran og gav Mia fylde på toppen af hovedet for, at gøre hende højere og smallere i ansigtet.

Makeup: Mia skal især fokusere på brynene og gøre dem længere og mørkere – da det giver ansigtet kant. Huden er også vigtig – og Anne-Sophie anbefalede Mia at bruge en rigtig god foundation.

Anne-Sophie anbefalede Mia at bruge følgende produkter fra Zenz Organic makeup og hårprodukter:

  • Grace mineral pudder, Rosalie blush, Lipgloss 73 Ella, Hair Powder Volume 89 samt Finishing Hair Spray Pure 8

3. Styling af Stasia, Lace by Stasia

IMG_1154

Sort, hvidt – eller farverigt? Mia ønsker en ung og cool stil og Stasia anbefalede derfor Mia at fokusere på taljen og vælge noget i enten sort eller hvidt. Farver kan være for dominerende med Mias højde – hvor sort og hvidt bliver elegant og råt på samme tid. Stasia endte med at give Mia et super cool og råt blondesæt på – med fede bukser og matchende top.

Tip: brug høje hæle og bukser der går ned over hælene, for at forlænge benene.

Step 4. smykkestyling – fuldender looket

Processed with VSCOcam with m3 preset

Mia vil have en rå stil – og der er det sorte sølv perfekt. Kombineret med ædelsten bliver looket fortsat elegant. Pga sin lyse hud skal Mia holde sig helt fra guldsmykker – det vil gøre hende damet.

TIP: Et rigtig godt tip til Mias ansigtsform er, at hun vælger øreringe der lige præcis stopper ved hagen – det gør hendes ansigt længere og fremhæver kindbenene.

Jeg gav Mia disse smykker på:

Step 5. RESULTATET – foto af Peter Dahlerup

BG1896-rettet

 

Døm selv…. Jeg synes hun er blevet så fin, cool og rå – LANGT fra en grå kontormus;)

Mia sagde selv om looket:

Det er så fint og ud over alle forventninger – jeg er vild med blonderne, at stilen er mere “vovet” – og jeg har fået nogle gode fif til hår og makeup, og hvordan jeg gør mit look perfekt med smykkerne.

Kort sagt – en glad vinder og en ny 21-årig;)

 

Ninna Tönning / 49 år

Tæt på 50 år – men langt fra kedelig. Ninna skrev til os, at hun ønsker sig en ung stil, UDEN at blive “pinlig. Hun ønsker sig nogle gode tips til en personlig stil, der både understreger hendes alder – men med et ungt og trendy “pust”. Derudover har hun netop skiftet hårfarve fra mørkt til sølvgråt, og derfor brug for inspiration til hendes look og hvad det sølvgrå hår betyder for hendes udseende.

Ninna – FØR og EFTER…

IMG_0988 BG1787-rettet

Step 1. Hudanalyse af Elisabeth Gierus

IMG_1114

Ninnas modne hud har tendens til talgknopper, samt pigmentforandringer fra sollyset.

  • Fordel: har ikke mange rynker, pga fedtet hud som yngre
  • Udfordring: at få strammet huden op.

Elisabeth anbefalede Mia at bruge hele “Anti-aging” serien fra Elisabeth Gierus skincare med dagcreme, øjencreme, serum, cleansing milk og skin tonic.

2. Makeup & hår ? Zenz Organic Haircare

IMG_1204_crop

Hår: Ninnas korte hår er perfekt til hendes ansigtsform, så eneste der var nødvendigt fra Anne-Sophies hånd, var at gøre håret en smule mørkere for dermed at få det til at syne tykkere og mere “moderne”.

Makeup: En god foundation er vigtig for at gøre huden ensartet – og så en flot highlight på øjnene for at fremhæve Ninnas øjne.

Anne-Sophie anbefalede Mia at bruge følgende produkter fra Zenz Organic makeup og hårprodukter:

  • Norma & Grace mineral foundation, øjenskygger i mørke og lyse nuancer, Hair powder n0. 89 samt Styling Paste Pure 06.

3. Styling af Stasia, Lace by Stasia

IMG_1051

Stasia var ikke et sekund i tvivl – hendes populære FLOWER MALENE DRESS vil være perfekt til Ninna, og så i blå for at fremhæve hendes øjne og lyse op. Stasia anbefalede Ninna at bruge kjolen med en læderjakke for at gøre den mere rå.

Tip: bær ikke for meget lag på lag  – og hvis bukser, så vælg højtalejede jeans kombineret med stramme t-shirts, det fremhæver en flot figur og giver et “ungt”, men elegant look.

Stasia anbefalede desuden Ninna at bryde med sin “sorte” tendens og begynde at bære flere farver fra de kolde skalaer – såsom blå og grøn.

Step 4. smykkestyling ? fuldender looket

Processed with VSCOcam with g3 presetBG1787-rettetcrop

Til Ninnas nuancer med lys hud og sølvgråt hår, er det perfekt med sølv og sort sølv, der giver et elegant og minimalistisk look, og gør Ninna “trendy” – guld vil gøre Ninna “konet” og kedelig. Ninna skal så gerne bære ædelsten i blålige toner, for hermed at fremhæve sine øjne.

TIP: Gør stilen rå med mange armbånd – og elegant med øreringe med store ædelsten. Perfekt look til alderen.

EKSTRA TIP: Vælg gerne en ring der matcher din øjenfarve – vi bruger hænderne meget ved ansigtet og derfor vil ringen fremhæve dine smukke øjne.

Jeg gav Ninna følgende smykker på:

Step 5. RESULTATET – foto af Peter Dahlerup

BG1780-rettet

Resultatet taler for sig selv – en skøn og smuk kvinde, der understreger sin alder med et trendy twist og viser hun “tør” qua valget af de blå farver.

Ninna sagde selv om hendes nye look:

Jeg kan godt se, at jeg skal have flere farver ind i garderoben og ud med det sort/hvide look. Den blå nuance klæder mig flot – samtidig med looket forbliver enkelt når farverne bevæger sig i samme nuancer.

Der er ingen tvivl – Ninna skal i gang med nogle farver…

Katrine Elisa / 38 år

Katrine er en pluszise pige og selvom hun er rigtig glad for sine former, har hun svært at finde ud af, hvad der klæder hende bedst. Hun ender tit i en oversize trøje og leggings – og ønsker inspiration til hvordan hun klæder sig efter sin figur – og får en feminin stil.

Katrine ? FØR og EFTER?.

IMG_1006BG1926-rettet

Step 1. Hudanalyse af Elisabeth Gierus

01

Katrine har en tør og sart hud og derfor er det vigtigt med fugt og næring til den.

  • Fordele: fine porer giver en silkeagtig hud
  • Udfordringer: en tør og sart hud har risiko for blodsprængninger og omkring øjnene kan der komme talgknopper.

Elisabeth anbefalede Katrine at bruge “anti-aging”-serien samt lip balm Elisabeth Gierus skincare:

2. Makeup & hår ? Zenz Organic Haircare

IMG_1104

Hår: Katrine har et fantastisk tykt hår, men det kræver også at blive “tæmmet” og derfor klippede Anne-Sophie det med facon, for hermed at fremhæve ansigtet og særligt kindbenene. Det blev sat op med et råt look qua den store fletning – det er feminint, men stadig “ungt”. Det er også vigtigt at Katrine fremhæver sine naturlige krøller og passer på dem med fugt og god pleje. Et stort hår kan uden pleje hurtigt komme til at se voldsomt ud.

Makeup: Katrine har naturligt varme toner i huden og derfor smukt med jordnære toner såsom grønt og gyldent. Ift pudder/foundation er det vigtigt at Katrine vælger en farve med grønne toner, så det “dæmper” det røde i hendes hud.

Anne-Sophie anbefalede Mia at bruge følgende produkter fra Zenz Organic makeup og hårprodukter:

  • Deep Wood olie blandet med hårkuren Treatment 03 til pleje af krøllerne – og Foundation Rose til huden, samt Olivia Blush til kindbenene.

3. Styling af Stasia, Lace by Stasia

IMG_1188

Stasia var hurtig til at a give Katrine LADY DRESS kjolen på, der har et perfekt snit til Katrine, da den fremhæver taljen og falder flot om hoften. Stasia gav Katrine kjolen på i en nude nuance der både giver et romantisk look og så er der flot til hendes farver. Udover kjolen gav Stasia Katrine en sort blazer, der sætter endnu mere fokus på taljen.

Tip: Fremhæv taljen med en kjolen der sidder til foroven og løs om hoften. Hvis bukser så ikke for stramme, og sørg for at taljen ikke bliver skjult. Fremhæv gerne taljen med et bælte.

Step 4. smykkestyling ? fuldender looket

Processed with VSCOcam with g3 preset

Katrines nunacer nærmest skriger på det rosa guld – for det giver hende en flot glød og passer perfekt med de lyse nuancer i huden og det rødlige i håret. Det rosa guld giver også et feminint look – men mere afdæmpet og brugbart end almindelige guld. Ekstra smukt er det også med grønt til Katrines nuancer – en smuk kontrast til det røde hår.

Tip: Rosa guld giver huden en smuk glød – hvad end du er lys, rød eller mørkhåret. Prøv selv!

Ekstra tip: har du et stort hår, så er det særligt smukt med store øreringe.

Jeg gav Katrine følgende smykker på:

Øreringe (3099 kr.)

Halskæde med pyrit og hvide topas ædelsten (3849 kr.)

Ring med grøn smaragd (4499 kr.)

Armbånd (6649 kr.)

Step 5. RESULTATET ? foto af Peter Dahlerup

BG1920-rettet

Resultatet er tydeligt – et feminint look der fremhæver Katrines figur og farver.

Katrine sagde selv om looket:

Jeg er rigtig glad som den nye stil fremhæver mine former og giver mig et feminint look. Jeg har helt sikkert lært i dag, at jeg skal bruge mere kropsnært tøj, mere makeup og ikke være bange for store smykker.

Så selv med to børn, er Katrine nu klar til at indtage hverdagen med et feminint look.

VIDEO-interview

Hør mere om makeover resultatet fra de tre kvinder selv – når jeg interviewer dem i videoen herunder.

SE VIDEOEN HER

Se desuden flere backstage-billeder fra dagen HER

OVER AND OUT – fra en fantastisk dag;)

Makeover vindere og crew vinker

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top