Nadia Jun – når man udsætter andre for grove injurier

I forbindelse med min deltagelse i Beauty Bosserne oplevede jeg desværre, at blive kaldt racist af Nadia Jun fra DUFFlashes – en meget grænseoverskridende oplevelse. Og selvfølgelig svært injurierende og uden nogen som helst hold i virkeligheden. Nadia Jun gør det helt åbenlyst for at skade i dette tilfælde mig og vores familievirksomhed JEWLSCPH. Man må formode, at det er en fremgangsmåde hun har benyttet før. Men det skal selvfølgelig stoppe. Jeg har haft tilbudt gentagne gange, at hun kan give mig en uforbeholden undskyldning – samt dokumentere de påstande hun fremsætter, som hun siger hun kan dokumentere med screenshoots. Intet har jeg modtaget, hverken undskyldning eller screenshots. De screenshots eksisterer ikke og er endnu en løgnehistorie fra Nadias side og et forsøg på at ødelægge vores forretning. Det eneste jeg modtager er flabede svar. Det er selvfølgelig tarveligt og vidner blot om hendes bevæggrunde.

Netop nu er det snart jul. Og med jul hører også tilgivelse. Men for at man kan tilgive hører der sig retfærdigvis en undskyldning til. I stedet for at give mig en undskyldning får jeg bare flabede kommentarer. Fair nok – det siger selvfølgelig rigtig meget om Nadia Jun og hendes forretningsmetoder. Men vi vil ikke finde os i det længere. Så aktuelt drøfter vi med vores advokat et civilt søgsmål – og i lyset af den seneste dom hvor Mahmoud Loubani vandt over Mette Thiesen er der ingen tvivl om, at vi også vil vinde denne sag om grove injurier. Det der dog undrer mig mest er, at Nadia Jun´s moralske kompas er så ringe, at hun ikke kan formå at sige undskyld, når hun åbenlyst er gået for langt. Det er sølle og skuffende.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top