Fakta om sagen med Kessler-familien

Konflikten ifht Kessler-familien er reelt to verdener der clasher. Linse Kessler har siddet en del år i fængsel og på alle måder er familien det stik modsatte af vores og os. Vi har intet til fælles. Intet overhovedet!

Vi har en familievirksomhed, som nu har eksisteret i 15 år. Vi værner om gode værdier – herunder ordentlighed, anstændighed og respekt for andre mennesker. Hele familien er universitetsuddannet og har et godt moralsk kompas. Det er grundtonen i alt hvad vi foretager os.

For nu en del år siden gjorde vi/jeg én stor fejl – nemlig at samarbejde med Kessler-familien. Jeg skulle have lyttet til de andre i familien. Det har jeg så lært.

Når BT aktuelt vinkler deres historier som de gør (skrevet af BO NORSTRÖM WEILE samt KRISTER OLSEN), kommer jeg i tvivl om det handler om uvidenhed eller de handler i ond tro. Begge dele lige skidt.

Nedenfor har jeg i korte træk opridset historien.

1) Linse Kessler og Cengiz Salvarli havde et stort ønske om, at jeg skulle designe forlovelsesringen og deltage i et program i deres realityserie ”Familien fra Bryggen”.  En serie jeg aldrig har set og aldrig kunne drømme om at se. Cengiz valgte selv diamanten – og diamanten viste sig efterfølgende selvfølgelig at være som oplyst på certifikatet og oplyst til Cengiz FØR købet. Faktisk var den en anelse større (grundet forsigtighedsprincip når man laver certifikater på diamanter). Kunne Cengiz have købt ringen billigere? Højst sandsynligt – han kunne købe den på Nørrebro, på en auktion eller andre steder. Men han ønskede ringen fra os – og at jeg deltog. Du kan også vælge at købe en taske hos Chanel eller i Føtex. Du bestemmer selv.

2) Geggo ønskede sig en anden ring og familien klagede efter noget tid over ringens pris, samt fremførte meget voldsomme trusler herunder at han (Cengiz) ville ødelægger vores forretning. Ligesom han forsøgte afpresning. De gik til Forbrugerklagenævnet, som foretog en højst ejendommelig vurdering på et ligeså ejendommeligt og useriøst grundlag. Vi endte med forlig – tog ringen tilbage og betalte beløbet tilbage. Gennem hele forløbet var det tydeligt at både familien såvel som TV3/Metronome Productions spekulerede i konflikten for at sikre maksimal presseomtale.

3) Vi skrev mediehistorie, således at vi vandt over TV3 via OFCOM i England. TV3 blev tvunget til at fjerne programmerne hvor vi/jeg blev udsat for grove injurier samtidig med, at vi ikke fik genmæle. Et grundprincip i god presseskik. TV3 var grundet den grove forsømmelse af god presseskik meget tæt på at få inddraget deres sendetid.

Pressen har udvist forbavsende lille interesse for den del af sagen, men det skyldes uden tvivl (alt for) tætte relationer i medieverdenen. Jeg håber dog, at man underviser i sagen på Journalisthøjskolen for sagen er enestående og tankevækkende.  Vi nægtede at acceptere så grov uretfærdighed og så grov krænkelse af de presseetiske regler – og vi fik medhold og flot oprejsning.

4) Familien synes at være besat af mig. De bruger enhver lejlighed (og mangel på samme) til at svine mig til. Det siger mere om dem end mig. Os interesserer de reelt ikke længere.

5) Til premiere på børnefilmen ”Frost 2” i Imperial d. 1/12 råbte Linse Kessler ´mær´  efter mig og tilføjede en del andre skældsord samt fremkom med en reel trussel. Der er vidner til sagen. Jeg havde ikke set Linse Kessler forinden, og havde selvfølgelig heller ikke hilst på hende “sleskt” – som hun lyver om i pressen. Det kunne jeg aldrig drømme om. Hele hendes opførsel, er så langt fra hvordan jeg selv ville opføre mig. Jeg kunne aldrig drømme om at råbe sådan efter andre mennesker. Heldigvis er jeg ALDRIG blevet tiltalt på den måde før og forventer heller ikke at blive det igen. Sådan opfører ordentlige, anstændige og gode mennesker sig ganske enkelt ikke.

6) Et godt råd er – indgå ALDRIG samarbejde med familien Kessler. Aldrig. Du risikerer alt det, som vi har været igennem – og det kræver stor styrke, indsigt og vedholdenhed. Det kunne knække mange. Så hold dig langt, langt, langt fra ethvert samarbejde med den familie.

Sidst men ikke mindst – vær mod andre mennesker, som du ønsker de skal være mod dig selv og dine. Hold dig fra kriminelle og hold dig fra onde mennesker. Brug kræfter på dine venner og ikke dine fjender.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top