MINE JULEBUDSKABER

Julen har bragt et velsignet bud… det ynder vi at synge i denne søde juletid – og netop budskaberne skal da ej heller forbipasseres herfra. Jeg vil nemlig give Jer fem af mine vigtigste budskaber ift at have et godt, dejligt og spændende liv. I hvert fald ud fra hvad jeg tror på. Læs dem, tag dem til dig eller lad vær, men lov mig én ting. Gør HVER dag til en god dag – og kys, kram og brug tid med dem du elsker. Vi lever kun én gang – så lad os da for fa’en for det bedste ud af det. ikk? 🙂

1.DANS, SMIL OG VÆR POSITIV

Livet er SÅ meget sjovere når din tilgang til alt er positiv, løsningsorienteret og med et smil på læben. En positiv indstilling er altafgørende for dit liv og din lykke – samt ikke mindst mentale og fysiske sundhed.

2. TRO PÅ DIG SELV!

JA du læste rigtigt, tro mig dig selv. Stå ved hvem du er – og lad være med at bruge en masse tid på at bekymre dig om, hvad andre mener om dig. Din lykke er DIT ansvar – ingen andres. OG du skylder heller ikke andre noget. Hverken dine forældre, dine venner eller samfundet. Det er ikke for andres skyld du lever – det er for din egen skyld. Så op med snuden – og kæmp for det du tror på og den DU er.

3. VEND DEN ANDEN KIND TIL.

Et meget gammelt budskab – men det bliver aldrig forældet. At vende den anden kind til, er et rigtig godt tip i mange situationer. Nogle gange er det simpelthen bare bedre at komme videre i teksten – og jeg lover dig, KARMA-loven eksisterer. Så retfærdigheden skal nok ske fyldest – one day or another. Netop derfor skal du vende kinden til med et smil – for retfærdighed vil ske…

4. SMIL!

Smilet er og bliver den korteste vej mellem to mennesker – og den bedste vej til et godt og lykkeligt liv. Smil til dig selv, smil til verden og ikke mindst dem du ikke nødvendigvis kender. At blive mødt med et smil, gør dagen så meget bedre og livet så meget smukkere.

5. PÅ MED SMYKKERNE

It goes without saying…. På med smykkerne, de understreger din stil, dit look og hvem DU er. OG husk at ægte smykker er varig glæde – derfor selvfølgelig JEWLSCPH smykker med funklende ægte ædelsten i ædelmetaller.

Med disse fem budskaber vil jeg ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul – nyd tiden med hinanden. Stjernestunder i familiens skød:)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top