Klar til nytårsfesten?

Om mindre end en uge skriver vi 2020 i kalenderen – og årets sidste aften skal da selvfølgelig fejres med bravour ikk? Jeg skal være sammen med mine forældre, hvor vi hygger om en lækker middag og gode snakke. Så tænker du måske, at jeg ikke giver den gas med looket? Det kan jeg love dig for at jeg gør – for uanset HVORDAN jeg holder årets sidste aften, så skal det foregå med stil. Rigtig god stil. Så jeg hopper i et festligt look og topper det med de helt rette øreringe.

Jeg tager muligvis denne røde/lilla kjole på – og viser dig her, hvor stor forskel der er på looket, alt efter hvilke øreringe jeg har på. Først med ELEGANT DROPS med rubin, rosa calcedon og hvid topas ædelsten i forgyldt sølv. Dernæst med CABO CLUSTER med rainbow moonstone i rosa forgyldt sølv.

To vidt forskellige looks. Hvad kan du bedste lide?

Har du selv styr på dit look til nytårsaften? Husk at webshoppen har åbent døgnet rundt – og vi sidder altid klar på chatten:)

Du kan selvfølgelig også nå at besøge butikkerne inden nytårsfesten – se vores åbningstider HER.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top