NYTÅRSAFTEN – okay pailletter?

Bum bum. Årets sidste aften. En helt særlig aften – og en meget vigtig aften. Uanset hvad jeg laver – om det er kæmpe fest, eller i roligt selskab hos mine forældre. Så kan jeg love dig for én ting. Jeg hopper i et lækkert look med funklende smykker. Jeg forlader det gamle år med stil og hopper ind i det nye år med stil. OG jeg decideret HOPPER. Jeg står på en stol og hopper ind i året med åbne arme:)

Forleden overvejede jeg, om det skulle være en bordeaux/rød kjole. Nu er jeg lidt mere hooked på denne pailletkjole – og jeg er sikker på, at der er mange af Jer derude, der også overvejer at hoppe i pailletterne?

Jeg har lige prøvet kjolen med to par øreringe. De store ATHENE diamantøreringe (som I måske kan huske Louise Wolff havde på forleden i TV2’s store juleshow?) – og QUADRUM diamantøreringene. Hvilke kan I bedst lide? Jeg er nok mest selv til ATHENE…. A girl knows her GRAND diamonds;)

OG så til nytårsfortsætterne. Har i nogle af dem? Jeg er egentlig ikke fan af det der med, at lave et fortsæt én gang årligt. Jeg tror på, at vi hele tiden skal sætte os mål. Hele tiden blive bedre og hele tiden udvikle os. MEN hvis der er én ting jeg skal fokusere på – så er det SMIL til verden, kys hinanden og værdsæt livet. Opfør dig mod andre som du vil have de er mod dig. Ret basic – men så sandt.

Godt nytår:)

  

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top