BEAUTY BOSSERNE / Episode 3

Er i klar til episode 3 af BEAUTY BOSSERNE? Episode 3 er særdeles funklende, da jeg her viser, hvordan jeg designer mine mange smukke smykkedesigns. Det gør jeg bla. ved, at “lege” med en masse fantastiske ædelsten – jeg ELSKER ædelsten, deres skønhed, deres funklen, deres farver. Når jeg sidder med alle de fantastiske ædelsten mellem hænderne, bliver jeg fuldstændig opslugt og er i en helt anden verden. Det fornemmer i nok også når i ser programmet.

Derudover er der også klip fra vores aften på Brønnum, hvor vi alle mødtes efter Raz og jeg havde været til NORD eventet. OG så opstår der et mindre problem, da jeg får en lidt irriterende mail fra min produktion og leveringstid på de nye samples…. Der er selvfølgelig også mange spændende stories med de andre Beauty Bosser, bla er Raz og Mascha taget en tur ud for at købe babylig, og det går ikke helt stille for sig….

På BRØNNUM med de andre Beauty Bosser

Jeg bærer de smukke DIVA øreringe (16.699 kr) med diamanter og hæmatit ædelsten, samt matchende NOBLE halskæde (9099 kr) ? også med hæmatit og diamanter. Mascha bar de smukke RAIN DROPS øreringe (699 kr) jeg gav hende til boglanceringen i episode 1.

PÅ KONTORET – jeg designer….

Jeg arbejder med min nye kollektion, helt forgabt i alle de smukke ædelsten. Øreringe CIRCUM TWIN FLASH med hvide topas ædelsten i rosa forgyldt sølv. Halskæde GRACIOUS med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv.  

MAIL fra produktionen…

Jeg bærer de helt fantastiske GEM CLUSTER øreringe – her med rosenkvarts i rosa forgyldt sølv. De øreringe er perfekte til både hverdag og fest – ser her hvor cool de er til en sweater – og omvendt vil de også være perfekte til en kjole og en tur i byen.

Nååå ja, min SONYX Xperia XZ3 – det er og bliver min bedste ven i arbejdsdagen;) 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top