BEAUTY BOSSERNE / Episode 2

Okay episode 2…. Det er ingen hemmelighed for dem der kender mig, at jeg ELSKER lækre, hurtige biler. Så det her afsnit har ekstra mange point i min bog – da Raz og jeg er til et super fedt event med NORD magasinet, som bliver holdt hos Aston Martin. Derfor kommer vi selvfølgelig også ud at køre i sådan en lækker én af slagsen. Hvorfor jeg sidder på bagsædet? Det må du se episoden for at få svar på, men jeg siger bare, det er IKKE med min gode vilje (vanilje) 😉

Inden vi er til NORD eventet ser i et par klip med mig på kontoret, hvor Raz og jeg koordinerer kalenderen inden vi mødes. Efter NORD eventet mødes vi med de andre piger på Brønnum til en drink og snak. Bemærk her, at Mascha har et par smukke JEWLSCPH øreringe på – faktisk dem jeg gav hende som gave til boglanceringen i episode 1. De var også meget udvalgt ift hvad jeg mente ville være smukt til hende, så det var dejligt hun også selv synes det:)

På kontoret – jeg facetimer med Raz inden vi mødes til NORD eventet.

Bemærk mine smukke smukke ringe. Jeg har en ret så god samling af vores hvidgulds brillantringe på. Det der gør looket cool er, at jeg kombinerer så mange sammen – det er SÅ smukt. Se hele udvalget HER (Priser fra 5299 kr). Øreringene er MULTI HOOPS (1799 kr) i forgyldt sølv, samt halskæden GLAMOROUS CIRCLE (3849 kr)med hvide topas ædelsten i forgyldt sølv. Læg mærke til at man sagtens kan kombinere hvidguld (eller sølv) med guld – som jeg gør her. Kunsten er, at du bærer samme metal øreringe og halskæde, så kan du sagtens have et andet metal på fingrene (og om håndleddet).

Nååå ja telefonen…. Min SONY Xperia XZ3 er og bliver den bedste mobilos. Just say’in.

NORD magasinet event hos Aston Martin.

Jeg er oppe på stilletterne og bærer de smukke DIVA øreringe (16.699 kr) med diamanter og hæmatit ædelsten, samt matchende NOBLE halskæde (9099 kr) – også med hæmatit og diamanter.

 

På Brønnum med alle BEAUTY BOSSERNE.

Raz og jeg kommer fra NORD magasinets event, så jeg har selvfølgelig samme smykker på;) Jeg blev som sagt super stolt over, at Mascha bar de smukke RAIN DROPS øreringe (699 kr) jeg gav hende til boglanceringen i episode 1. Er de ikke bare flotte til hende? Igen, smykkerne behøver ikke koste en formue for at ligne en million – og de smukke hvide topas ædelsten ligner store funklende diamanter og understreger Maschas elegante stil. I love it!

INTERVIEW 1

GEM CLUSTER med røgtopas ædelsten i sort sølv (3699 kr).

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top