BEAUTY BOSSERNE / Episode 1

Yes vi kører. Reportageserien BEAUTY BOSSERNE  havde premiere i mandags d. 21/1 – så du med? Så ved du også, at serien handler om mig samt fem andre seje selvstændige kvinder (og én mand) og vores liv som selvstændige erhversdrivende på godt og ondt. De fem andre er Mascha Vang, Irina Olsen, Raz, Camilla Frederikke og Nadia Jun. Første episode var primært en introduktion til os alle. I er med når da vi mødtes for første gang allesammen, hos Raz til en lille snak om hans cremer. I er så også med os hver i sær i vores hverdag – og I var med mig i vores butik i Hellerup og på Østerbro – med en særlig romantisk overraskelse på Østerbro… Derudover var jeg også et smut forbi Mascha’s boglancering – og I kom med min mor og jeg til gallapremiere på filmen “Bohemian Rhapsody”. Kort sagt i var med mig til lidt af hvert – lige fra en travl dag i butikken til event og premiere på den røde løber.

Smykkerne er selvfølgelig det vigtigste ikk? 😉 Jeg har derfor herunder linket til hvilke smykker jeg har på. Bemærk jeg kun linker til øreringene, det er jo det vigtigste smykke. Har i nogle spørgsmål, så send mig endelig en mail.

På besøg hos RAZ SPA

NOBLE øreringe (20.499 kr.) med labradorit ædelsten og 1.75 carat singlecut diamanter. Bemærk at selvom det er nogle store diamantøreringe, så har jeg dem på til et hverdagslook – klokken var 9 om morgenen. Så JA du kan sagtens bære et par store øreringe til hverdag, så husker du bare at tone resten af stylingen ned. Præcis som jeg her ikke har nogen halskæde på;)

Hellerup butikken

GRACIOUS øreringe (2199 kr) med sort hæmatit ædelsten, samt én af vores helt fantastiske smukke CUSTOMMADE halskæder (4999 kr – fås kun i vores butikker, da du bestiller præcis de ædelsten du vil), der passer perfekt til min cardigan fra MMissoni. Hov telefonen? JA, det er en SONY (Xperia XZ3) – jeg siger Jer, det er den bedste telefon EVER. Det bedste kamera, batteri og ikke mindst design. Mit uundværlige arbejdsredskab. Nå, det var en en anden snak;)

PS bemærk solbrillerne – dem har min bror designet fra MANNICHE (1199 kr), se dem HER.

Mascha’s boglancering

ELEGANT DROPS øreringe med rubin ædelsten i rosa forgyldt sølv (1899 kr).

Gallapremiere på Bohemian Rhapsody

Jeg bærer vores all-time klassikere, nemlig TRIPLE LEAVES øreringene (1299 kr) i forgyldt sølv. Se hvordan de shiner op. Det der er vigtigt for mig at vise her er, at smykkerne behøver ikke koste en formue ,for at være perfekte på den røde løber (og til fest). Det handler alene om stylingen, samt selvfølgelig kvalitet og design;)

Min elskede mor bærer blandt andet vores smukke smukke SMUKKE perlekæde COCO med SOUTHSEA perler…..

Interview 1

GEM CLUSTER med røgtopas ædelsten i sort sølv (3699 kr).

Interview 2

MULTI HOOPS øreringe i forgyldt sølv (1799 kr).

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top