Ægte følgere køber ægte smykker

I episode 3 af BEAUTY BOSSERNE er der fokus på falske følgere på Instagram. Lad mig slå fast med syv-tommer-søm ? jeg lever af at sælge smykker. Så jeg har ingen interesse i falske følgere. De køber jo ligesom ikke smykker, vel?

Diskussionen kom bag på mig ? og også hvorfor jeg pludselig blev så interessant. Min instagram-konto er en forretningskonto ? det betyder også, at der helt naturligt ikke er samme interaktion, som når det er mere private influencere, der fortæller om gode dage, dårlige dage etc.

Når det er sagt, så har hele diskussionen fået mig til at kigge lidt mere på ´falske følgere´. Og et hurtigt kig på flere influenceres konto – blandt andet andre af BEAUTY BOSSSERNE viser, at de har falske følgere. Hvor mange aner jeg ikke og har helt ærligt hverken tid eller lyst til at tælle….. Men falske følgere har de. Kigger du på min konto har jeg helt sikkert også fået nogle falske følgere gennem tiden. Men købt dem har jeg ikke, og det kommer aldrig til at ske. For nej – en falsk følger, køber næppe mange smykker;)

TAK til alle jer der følger mig – vaskeægte dejlige følgere;)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top