Hetz fra Radio 24/7 + Adnan Al-Adhami

Jeg orker egentlig ikke det her, men eftersom en journalist fra Radio 24/7 – Adnan Al-Adhami – bliver ved med at ringe og truer mig med, at han vil bringe mig i et radioprogram og bruge mig som eksempel på falske følgere (hvad jeg ikke har, men han har et formål…) – så får i her mit svar til ham. Det vil han dog næppe bringe, og sådan er det. Mod uvidenhed og dumhed kan man ikke kæmpe….

Min sms til såkaldt journalist Adnan Al-Adhami:

Hej med dig. Din tone er meget speciel, og flabet. Så vidt jeg ved har i allerede bragt en udsendelse hvor i sviner mig til, så det er meget specielt du nu ønsker at få fat på mig. Din tone og retorik understreger du kun har et formål. At fortsætte din hetz mod mig. Jeg har blokeret dig på min instagram, da du formentlig ikke er der for at købe smykker? Og jeg har gjort min profil privat, så der ikke bare er snagere, men alle skal følge for at se med. Hvilket også har givet mere end 1000 følgere de sidste dage, så jeg ser frem til at modtage endnu flere når du omtaler mig igen i radioen. Ift din påstand om at jeg har købt følgere, så er jeg ked af at må ødelægge din historie, det har jeg aldrig gjort – falske følgere køber ikke mange smykker, så det har ingen interesse. Ift at der periodisk er kommet nye følgere, så vil jeg foreslå dig at kigge på alle instagram accounts +50k og du vil se det samme. Det sker når der sker noget særligt. Hvis jeg vitterligt havde købt, mon så ikke jeg havde gjort det ordentligt og købt med længere fordeling? Beklager jeg ødelægger din historie, men du må gøre dit arbejde ordentligt. Held og lykke med dit program, jeg vil selvfølgelig gengive det her forløb på min blog samt at du forsøger at dreje sandheden til fordel for din vinkel og ensporet journalistik – der næppe vinder cavling-prisen. Mvh Mai Manniche

Ps: Adnans egen Instagram profil er også privat…

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top