Zagliani – I’m in looooove

Zagliani01zagliani02

Det er ingen hemmelighed –  jeg er VILD med alt der er ægte, god kvalitet og emmer af luksus og ikke mindst kærlighed. Et produkt der er lavet med kærlighed, hvor man som bruger fornemmer en særlig historie og energi bag ethvert produkt – det er og bliver “the shit”. Derfor er jeg helt og aldeles forelsket i det italianske taskemærke: Zagliani.

Det var kærlighed ved første blik da jeg så Zaglianis lækre tasker i Kassandra Sko i foråret – og siden har jeg været GIGA fan. Zagliani er kendt for deres håndlavet luksustasker og mindre lædervarer – stiftet i 1947 i Milano af Bruno Zagliani. Enhver taske er lavet med kærlighed til det gode håndværk, innovation, og KUN de bedste materialer  – samt unikke og spændende designs til glæde for den heldige ejer af tasken. ALLE tasker er lavet i Italien af de bedste af de bedste. Taskerne er lavet i ægte læder og pels – primært skind fra krokodiller, pythonslanger, strudser, pigrokker samt firben. Netop fordi det er nogle særlige dyrearter der bruges, så sikrer Zagliani sig også, at de udelukkende bruger skind og læder fra “farms” der er certificeret af CITES, dvs. at brugen af de forskellige skind/læder ikke truer nogle dyrearters overlevelse. Så YES, der er tænkt over det hele. Læs hele Zaglianis egen spændende brandpræsentation her: ZAGLIANI-Company Profile 2014

En af mine klare favoritter fra SS-14 kollektionen er den HELT igennem gennenførte og ultrasmukke taske med navnet: Giuletta – i metallisk håndfarvet pink-agtigt pynton-skind med en lang guldkæde. Tasken er beklædt med store swarowski-sten – så JA, den er perfekt til en smykkedesigner som mig. Den matcher perfekt mine smykker, og så er den perfekt til både hverdag og fest – det handler jo bare om resten af stylingen. Præcis som med smykker.

Zaglianis lækre tasker forhandles i Danmark hos Kassandra Sko, der har et super lækkert udvalg – og du kan se hele deres kollektion på deres website.

Nåååå ja smykkerne?

Øreringene er i rosa forgyldt sølv med pyrit, røgtopas og hvid topas ædelsten (4499 kr.).

Ringene på min højre hånd: Den runde “åbne” ring med o.35 carat singlecut diamanter (2999 kr.). Min 3.0 carat brilliantring i 18 karat hvidguld kombineret med to forskellige ringbånd – det ene med 1.07 carat brilliantslebne diamanter i 18 karat hvidguld (27.499 kr.), det andet med 0.5 carat singlecut diamanter (4799 kr.). Og så den altid cool POWER-signetring i rosa forgyldt sølv (2049 kr.).

På min venstre hånd bærer jeg min brede ring med 2.35 carat brilliantslebne diamanter i 14 karat hvidguld (139.999 kr.), samt en kombination af to ringe i rosaforgyldt sølv: den brede med flere “arme” drysset med hvide topas ædelsten (1299 kr., den anden med hvide topas ædelsten hele vejen rundt (1549 kr.).

Lækkert look – og perfekt til tasken…. Hvis du havde frit valg på alle hylder – hvilken taske fra Zaglianis kollektion er så din favorit? Svært valg… jeg ved det;)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top