Gættede du rigtigt?

rubin04

Gættede du rigtigt? Hvad er det for en ædelsten der er rød, funklende, ubeskrivelig smuk – og som fås i mange forskellige røde og rød/lilla nuancer?

Svaret er…. RUBIN.

Blandt alle der gættede rigtigt i løbet af dagen i dag, har jeg trukket en vinder af de smukke øreringe herunder – med rubiner omkranset af fin 24 karat forgyldt sølvkant. Værdi: 599 kr.

rubin03

Vinderen er Mathilde_Florentine..

TILLYKKE til Mathilde:)

MIT rubin-look…

rubin01

YES jeg gik også i rødt i dag;) de røde læderleggings fra Joseph var matchet med top fra Dolce & Gabbana, Blondejakke fra Elsa Adams og sko fra SaintLaurent købt hos Kassandra Sko – smykkestylet med rubiner i forskellige nuancer.

Smykkelooket bestod i dag af:

Lang halskæde (79 cm) med rubin i rosa forgyldt sølv (1899 kr.), mellemlang halskæde (54 cm) med POWERhjertet i rubiner (3949 kr.), øreringe med kombination af røgtopas, peach månesten og rubiner i rosa forgyldt sølv (4499 kr.), rubinarmbånd i sølv og 14 karat guld (44.450 kr.). På den ene hånd to ringe med rubiner i rosa forgyldt sølv sat sammen (1499 kr. pr stk) – på den anden hånd tre ringe sat sammen: enkel i 18 karat guld med rubiner hele vejen rundt(14.999 kr – billede mangler på webshoppen), ring i 18 karat guld med diamanter og rund rubin (34.999 kr – billede mangler på webshoppen), samt bred rubinring med 0.5 carat diamant i sølv og 14 karat guld (34.999 kr.).

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top