Tre i én…

IMG_20150902_192600IMG_20150902_192307IMG_20150902_192332Frynser, kappe og velour… YES tre i én – for alle tre er nogle af efterårets modetendenser, og se lige her hvordan jeg kombinerer dem alle tre. Hovsa – blå er jo også en efterårstrend…. Så fire på én gang;) Alt i alt et super cool efterårslook – og en feminin måde at bære den uldne kappe og frynserne på ved at matche med en kjole. For at looket ikke bliver for feminint, så er smykkerne holdt i det sorte sølv kombineret med blå ædelsten, som lige præcis er en del af vores efterårsnyheder og kollektionen DEEP SEA. En kollektion der består af udvalgte designs i sort sølv kombineret med blå ædelsten i form af blå topas, blå aventurin og blå corundum. SÅ cool!

Smykkerne

Kappen er fra Paul & Joe SISTER, kjolen fra Forever 21, strømpebukser (bemærk detaljen) fra Wolford og stilletter fra Christian Dior – købt hos Kassandra Sko.

OBS – så du min vlog med hvordan du finder den/de perfekte ringe til DIN hånd? Og hvordan du finder din ringstørrelse? Se med her:)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top