My wolford…

IMG_20150903_130336 HN4A3738-Edit-2 HN4A3768-Edit-2Høj, lav, slank, tyk – eller midt imellem. Uanset størrelse, alder og ja bare no matter what – så er det rette undertøj SINDSYGT vigtigt…. Det gælder også for mænd;) Jeg er vokset op med Wolford – min mor har altid brugt det og uanset hvor i verden vi shoppede, så var vi altid forbi en Wolford butik. Og JA der er også en Wolford butik i stort set alle lufthavne…. Jeg har da også brugt et par eller to af hendes strømpebukser gennem tiden – men sig det ikke til hende… Dog ikke undertøjet – trods alt;) Nu er jeg så også selv fan af Wolford og mine skuffer er fyldt med strømpebukser, bodystockings, trusser, bh’er etc. You name it – I got it. Jeg har gennem tiden prøvet andre mærker, men vender altid tilbage – wolford er det bedste og så passer det også til vores skandinaviske kroppe. Franske, italienske mærker etc. – er bare lavet til andre kropstyper. Faktisk er Wolford også rigtig gode til at lave basic tøj som kjoler og strik, og en favorit er tube-kjolen FATAL, der fås i et hav af farver og kan bruges på mange forskellige måder.  Hvad angår undertøjet (du slipper for billederne…) så er jeg tilhænger af shapewear – og at bruge det dagligt. Og det bør du også. For uanset størrelse så giver det altså bare en bedre holdning og tøjet sidder flottere, når man lige bliver strammet ind. Til hverdag er Tulle Control Panty uundværlige for mig, samt en top, gerne INDIVIDUAL NATURE TOP. Når jeg skal til fest og hopper i kjolen, så er det altid med en INDIVIDUAL NATURE DRESS under kjolen. Udover shapewear er jeg som sagt også storforbruger af strømpebukserne (det har du nok bemærket) – og lækre bodies er også et hit og altid godt have have på enten under fx skjorten, men også gerne alene med en nederdel. Jeg har faktisk lige fået fat på en smuk mørkeblå LOUIE FORMING STRING BODY og så en nudefarvet NEON STRING BODY. Begge er perfekte til efterårsgarderobens nuancer.

Som sagt slipper du altså for at se billederne med mig i undertøj – men se alligevel lige de flotte sort/hvid billeder, hvor jeg bærer en bodystocking samt lækre strømpebukser fra Wolford. Er du også vild med Wolford? Se alle deres lækkerier HER.

OBS smykkerne på min venstre hånd på det øverste billede? Det er to lækre diamantringe fra den nye diamantkollektion: BLACK GLORY med røgtopas og diamanter (3849 kr.) og KISSING GLOBES med diamanter (3149 kr.)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top