Skønhed – der gør en forskel

royal01

foto 2

Hud og hår er kroppens smykke – og derfor er det SÅ vigtigt, at passe på den og pleje den- hver evig eneste dag. Udover søvn, kost og motion er afgørende for et sundt indre – så er det vigtigt med et velplejet ydre. De daglige rutiner er i min verden ansigtspleje med rens + creme med bareMinerals produkter morgen og aften, men derudover så sørger jeg også for, at tage mig tid til ansigtsbehandlinger, neglebehandlinger og det bedste over ALT andet: massage….

foto 3I weekenden var jeg i Århus og blev lørdag top forkælet, med et skønhedstreat for en vaskeægte kvinde på Hotel Royal med lækre Medex produkter. Jeg fik en ansigtsbehandling og en massage – og spørg mig lige om jeg følte mig flyvende da jeg gik derfra? For Søren da det var lækkert – og jeg skal helt sikkert tilbage igen. Faktisk var det ikke en tilfældig ansigtsbehandling jeg fik – men én der lige præcis passede til Hotel Royals luksusunivers – det var nemlig en ansigtsbehandling med brug af den luksuriøse Medex Quinstenstein serie med ægte æteriske olier jeg blev behandlet med. En super lækker og meget luksuriøs hudplejeserie – læs mere om den her.

Søndag stod den så på neglebehandling – både til min mor og jeg. Vi slog derfor et smut forbi søde Mette der har sin negleklinik BeautyPOWER i Them, tæt på Århus og Silkeborg. Det var første gang jeg fik ordnet negle hos Mette – og hun var godt nok dygtig, det er ikke helt uden grund, at hun er instruktør hos CND Shellac og lærer andre negleteknikere at blive lige så dygtige. Udover at vi fik ordnet negle – og bryn – så blev jeg i den grad også fristet af alle Mettes lækre produkter, og gik derfra som den glade ejer af en parfume fra Biehl Parfumkunstwerke. Et parfumemærke jeg ikke havde hørt om før i søndags, men som jeg straks forelskede mig i. Dufte betyder HELT VILDT meget, og duften Mb01 er perfekt til mig. Sidst men absolut ikke mindst gik jeg derfra med en M2lashes serum og M2brows serum til at give smukke vipper og bryn. Mette driver udover sin negleklinik en super cool webshop, hvor du kan shoppe et hav af lækre produkter. Et farligt bekendtskab jeg har fået der;)

Så jeg fik plejet mig selv i den grad i weekenden, OG så fik jeg også lige i går fornyet toilettasken med en hårspray fra favoritten Zenz Organic Haircare – og en ny lipgloss fra bareMinerals….

Så YES jeg er klar til sommeren – og hverdagen;)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top