Skal du giftes?

Fordi det er SÅ yndigt at følges ad:) Rigtig mange har jo fået deres bryllup udskudt her til efteråret – og jeg er sikker på at I glæder Jer helt vildt til at iføre Jer den smukkeste kjole og for mandens vedkommende, det perfekte jakkesæt. MEN spørgsmålet er – har I styr på smykkerne? Både som brud og gom? For ligesom i alle andre situationer er det smykkerne der er prikken over i’et. Her snakker jeg selvfølgelig ikke forlovelses- og vielsesringene, for dem har I helt sikkert styr på. Men smykkerne der topper selve looket – matcher kjolen og jakkesættet?

Herover er jeg for Jeres skyld (og slet ikke fordi jeg synes det er sjovt at være brud hehe) hoppet i den smukkeste kjole fra Rikke Gudnitz. Jeg har matchet kjolen med mine nye designs: LUX som matcher kjolen helt perfekt. Ringen der fungerer som forlovelsesring – SUPERIOR WHITE – er helt guddommelig og ligner en million. Uden at koste en million. Vigtigt med øreringene er, at deer utroligt smukke til kjolen, men uden problemer kan bruges til et hverdagslook efterfølgende. Husk, at kun smykkerne kan du bruge efterfølgende. Kjolen kommer jo ikke lige på igen;)

Manden (i form a model Jaffer Naveed Janjooa) har jeg iført et cool blåt jakkesæt og så et BEADS armbånd med labradorit ædelsten. Det matcher perfekt de blå nuancer i jakkesættet, og så selvfølgelig vesten. Han er ret så hot hvis I spørger mig.

Se alle mine designs der matcher brudekjolen i vores butikker eller online HER. Du er også altid velkommen til at kontakte mig direkte og booke en tid til gratis personlig smykkestyling i vores butik i Århus eller København, så ser vi sammen på de perfekte smykker. Send mig en MAIL.

Credits fotoshoot:

Fotograf: Anja Ekstrøm

Makeup (mig): Malene Windekilde

Makeup (mand) + hår: Tina Alfheim

Location: Sophienberg Slot

Kjole: Rikke Gudnitz

Blomster: Ofelia Blomster

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top