GRATIS SMYKKESTYLING?

 

Se godt på de her tegninger (og smykker).

 

Hvorfor? Fordi øjenfarven og ansigtsformen har stor betydning ift at finde de perfekte smykker til DIG (eller hende der skal forkæles). Øreringe i samme farve som dine øjne, fremhæver øjnene. Øreringe der klæder din ansigtsform – fremhæver kindben. Egentlig ret logisk – men har du før tænkt over det, når du shopper smykker? Det har de færreste – og her kommer jeg ind i billedet;)

 

Vi tilbyder altid smykkestyling i vores butikker, ja faktisk er det helt naturligt for os, at se på dig og hvilke smykker der klæder dig – eller spørge ind til hvem der skal forkæles og hvordan hun ser ud. For os er et smykke ikke bare et smykke – et smykke skal være smukt og klæde dig. Et smykke skal også kunne bruges igen og igen – hvilket udover smykkets skønhed, er en grund til at jeg går SINDSYGT meget op i de fineste kvaliteter af ædelsten. For så forbliver smykket smukt.

 

Udover du altid kan få smykkestyling i vores butikker, så tilbyder jeg også, at du kan få en times GRATIS smykkestyling med mig. Det foregår i vores butik i enten Aarhus eller København, hvor vi sammen ser på hvad der klæder dig – og du kan i god ro prøve løs af smykkerne og få mine tips.

 

Lyder det som noget du kunne tænke dig? Så send mig en mail på mm@jewlscph.com og vi finder sammen en tid.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig:)

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top