Se med her – billeder fra lanceringen af UNITED-halskæden

event

JEWLSCPH_0485jpg_foto fotograf Peter Dahlerup

JEWLSCPH_0072jpg_foto fotograf Peter Dahlerup    JEWLSCPH_0759jpg_foto fotograf Peter Dahlerup

JEWLSCPH_0014jpg_foto fotograf Peter Dahlerup

JEWLSCPH_0017jpg_foto fotograf Peter Dahlerup

JEWLSCPH_0816jpg_foto fotograf Peter Dahlerup

DSC06685

Det er næppe gået din næse forbi at vi torsdag d. 23/1-2014 afholdte et stort VIP-event i Odd Fellow Palæet for at lancere UNITED-halskæden – der sætter fokus på kvinder, empowerment og bekæmpelse af femicide og konkret støtter den indiske organisation Nanhi Chhaan.

Jeg var meget meget glad for at lancere UNITED-halskæden i Odd Fellow Palæets smukke rammer (jeg ELSKER det sted) – og det var perfekt som vi havde lækre Audi‘er stående ved ankomsten og til at hente nogle af gæsterne. Som total midtpunkt for selve eventet havde PlusIce kreeret et storslået isbjerg, hvor vi havde frosset UNITED-halskæder inden i. Det var SÅ smukt. Blomsterkompagniet i Hellerup understregede de elegante rammer med smukke kirsebærgrene og dekorationer med røde roser – der passede perfekt til rammerne, det smukke isbjerg samt udstillingen af smykkenyheder fra SS-14 smykkekollektionen.

I forbindelse med eventet holdte jeg en tale om UNITED-halskæden og dens betydning – se talen på YouTube.PSom ekstra bonus havde fantasiske Szhirley sagt JA til at synge tre numre med sin pianist Christian. Hun sang to numre fra det kommende album: “Som i en drøm” og “Lånt tid” – samt “Kærlighed” fra det forrige Album. Og jeg siger Jer, det var smukt – så I kan godt glæde Jer til det nye album kommer på gaden…. Før og efter Szhirleys optræden sørgede Christoffer fra McProduction for lyden – og lyset havde de også fikset for os.

Til eventet kom rigtig mange – og hver og en var jeg meget glad for kom – og dermed bakkede sagen om og var med til at sætte fokus på kvinder og væres rettigheder. Alle gæsterne blev forkælet med petit fours fra Odd Fellow Palæet, drikkevarer fra Tempt og Egekilde, samt en super lækker goodiebag. I goodiebagen var der et smukt smykke fra os, lækkerier fra Audi, hårprodukt fra Zenz Organic Haircare, creme fra Sasé, lipbalm fra Elisabeth Gierus, CND/Vinylux Powerlak, snacks fra Systemfrugt A/S, chokolade fra friis-holm, Egekilde vand, samt gavekort til brug hos enten Negleroden, Hos Annamiah Silke, Nailbeauty eller Frisør Alias.

Bemærk desuden min MEGET smukke shortskjole – en haute couture model fra Stasia. Til den havde jeg kombineret et par Christian Dior stilletter fra Kassandra Sko – samt læderjakke fra Benedikte Utzon. Mit hår og makeup stod dygtige Sivan Hededam fra Zenz Organic Haircare for – hun havde også fikset min mor og Szhirley.

Se flere billeder fra den røde løber her

Se flere billeder fra eventet her

Fotos er taget af Peter Dahlerup.

Nåååå ja, og så håber jeg selvfølgelig at I alle vil bakke op om sagen og smykke Jer med UNITED-halskæden – der fås i de fire varianter herunder: forgyldt med røgtopas, rosa forgyldt med sort onyx, sort sølv med lemon topas og sølv med hvid topas. Priser fra 1599 kr. – 50 kr til Nanhi Chhaan.United_samlet

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top