SARAH LOUISE CHRISTIANSEN – GÅ PÅ ANTABUS!

Jeg er netop blevet gjort opmærksom på et meget uforskammet blogindlæg på bloggeren Sarah Louise Christiansens blog. Sarah Louise Christiansen kom i går plørefuld til et event med min veninde Tina Lund i vores butik på Blegdamsvej. Hendes opførsel var helt utilstedelig og meget pinlig. At hun så efterfølgende vælger at svine mig, eventet og vores gæster til. Det er en opførsel jeg ikke forstår.

Et godt råd til Sarah Louise Christiansen: gå på antabus og opfør dig ordentligt fremover. Har du ikke noget godt at sige om dem du besøger, så bliv væk.

Som min elskede mormor altid sagde:

“Har du et ærligt vennesind

Så vær velkommen og gak ind

Men vil du siden rakke værten ned

Der er der ingen rum for dig

Vend hurtigt om og gå din vej.”

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top