That ring!

foto 3Ingen dansker (eller europæer) var vidst i tvivl om HVAD der lige præcis foregik lørdag aften – det helt store Eurovision 2014 finaleshow. Flot var det, ikke mindst det VILDE sceneshow – smukt og vildt imponerende som scenografien skiftede så markant karakter alt efter hvilken optræden der var. Thumps up til DR1 – og selvfølgelig tillykke til Conchita Wurst og Østrig – der løb med sejren.

Der var også rigtig godt gang i den røde løber – smukke kjoler og mange flotte kvinder. Blandt aftenens flotteste og klart mest velstylet kvinder var helt klart Eva Harlou og Lina Rafn. To vidt forskellige typer der virkelig formår at klæde sig efter deres person og kropstype. Jeg var selvfølgelig også særligt stolt – de bar nemlig begge smykker fra JEWLSCPH diamantkollektionen. Sjovt var det at se, at de faktisk begge bar den samme model ring – nemlig den super populære ovale diamantring med 0.35 carat singlecut diamanter (2699 kr.). MEN Eva bar den med citrin og Lina med sort onyx ædelsten i midten – og sammen med resten af deres look, så fik ringene to vidt forskellige udtryk. Hos Eva understregede ringen det feminine og elegante look – hos Lina gav ringen looket kant og understregede det rå og “rockede” look. Endnu engang bli’r jeg bekræftet i det jeg gang på gang siger – de helt rette smykker understreger ens look, og det samme smykke men med forskellig ædelsten (eller metal) får vidt forskellige udtryk.

Linas look

foto 1

Lina er en sej kvinde og er kendt for hendes stil, at hun ikke er bleg for at give den gas og gerne skejer ud. Det er fedt med den slags kvinder – jeg er vild med, at hun er sig selv. Dog er det flot som hun på det seneste også er blevet mere elegant – og tydeligvis ikke kun tænker over, at det skal se sjovt ud. Men også at looket skal være klædeligt og smukt – og smuk det er hun. Til Eurovision-finalen bar Lina en jakke fra Wackerhaus, kjole fra FindersKEEPERS, clutch fra &OtherStories – samt smykker fra JEWLSCPH (dog halskæden fra Selected Femme). Smykkerne var flere af de helt nye – nemlig diamantøreringene med fjerdesign (3.10 carat diamanter) til 15.499 kr. og “cross”-ringen med 0.75 carat diamanter til 2699 kr. Til disse to nyheder kombinerede Lina den dråbeformede diamantring med hvid topas og 0.35 carat diamanter til 2699 kr. – samt den ovale diamantring med 0.35 carat diamanter og sort onyx til 2699 kr.

Evas look

foto 2

Fin og feminin – Eva var bedårende i hendes Ole Yde kjole tilsat diamantsmykker fra JEWLSCPH. Kjolen var meget fin og derfor var det perfekt som den var smykkestylet med de store diamantøreringe med labradorit ædelsten og 4.60 carat diamanter til 31.499 kr. De gav kjolen et råt look – der blev elegant qua det fine diamantarmbånd med 7.5carat diamanter til 74.199 kr.og den ovale diamantring med 0.35 carat diamanter og citrin ædelsten til 2699 kr.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top