Golden Globe & smykkestyling

Søndag nat dansk tid – den ene smukke skuespillerinde efter den anden, trådte på den røde løber til Golden Globe Awards 2014 – iført fantastiske rober smykkestylet med de MEST fantastiske smykker.

Tre tydelige smykketendenser sås på den røde løber:

1. Smykketrend – sorte kjoler + store halskæder

Kombinationen af en sort kjole med en stor halskæde og helt enkle øreringe var tydelig på den røde løber – og understregede det elegante, men glamourøse Hollywood-look.

Sofia Vergara kombinerede sin Zac Posen kjole med smykker fra Lorraine Schwartz – med de markante turkise ædelstene.

Jessica Chastain understregede sin elegante Givenchy kjole med en Bulgari diamanthalskæde.

Få looket: 
Brug en stor kort halskæde til din sorte kjole. Det gør den enkle kjole festlig og elegant på samme tid. Det som Sofia og Jessica understreger er nemlig – at store halskæder OG store øreringe er et total smykke – “don’t”, det bliver for meget.

gg-ss-jessica

2. Smykketrend – regnbuens farver, enkle smykker

Regnbuens farver var et gennemgående tema på kjolerne i år – og matchet til dem var helt enkle øreringe, mange ringe og så ingen halskæder.

Her ses Taylor Swift i sin smukke Carolina Herrera kjole i pink med sort kant – matchet med enkle øreringe fra Lorrain Schwartz med røde ædelsten, og mange ringe – ligeledes i en rød farve der passer til kjolen.

Sandra Bullock havde matchet sin Prabal Gurung kjole med enkle øreringe – også fra Lorraine Schwartz – i mørk ædelsten og ligeledes mange ringe.

Få looket: 
Kombiner en farverig top, sweater eller lignende med øreringe i en matchende farve og mange ringe.

GG03

3. Smykketrend – farverige øreringe til enkle kjoler.. og et lille UPS..

Jennifer Lawrence er i den grad Hollywoods darling numero uno for tiden, og det forstår jeg godt – smuk og yndig kvinde. Hun forstår også at sætte ekstra fokus på sig selv – til Oscar 2013 snublede hun på trappen, kom på alles læber – og til Golden Globe i søndags, tabte hun ét af sine vilde armbånd fra Neil Lane Jewelry og satte ekstra fokus på smykkerne.

Hun understregede dog også en tydelig smykketrend – kjoler i sartei beige/hvide nuancer kombineret med store farverige øreringe. Jennifer havde til sin Dior kjole valgt grønne jade øreringe med diamanter fra samt en masse armbånd fra Neil Lane Jewelry. Bemærk også hvordan Jennifer heller ikke bar en halskæde – hun valgte fokus på øreringene, der med den grønne jade fremhæver hendes smukke øjne.

Få looket:
Brug farverige øreringe til en hvid, beige, grå kjole – gerne en farve der matcher dine øjne eller er kontrastfarve til dine øjne. Fx lilla ædelstene til brune øjne (kontrast), grønne ædelsten til grønne øjne og blå ædelstene til blå øjne.

GG04

YES – de perfekte øreringe!

Sidst men ikke mindst – læg mærke til hvordan Hollywoods stjerner er pinligt bevidste om valget af øreringe:
– Sandra Bullock med mørke øreringe der fremhæver hendes øjenfarve.
– Jennifer Lawrence med grønne jade-øreringe der fremhæver hendes grønne øjne, og passer perfekt i længden til hendes ansigt – stopper lige ved hagen og fremhæver hendes kindben.
– Jessica Chastain med sine røde øreringe, der som kontrastfarve til de grøn/blå øjne fremhæver disse og matcher hendes røde hår.

Well done!

GG01

Læs meget mere om smykkestyling her – og husk du altid kan sende mig en mail med spørgsmål til smykkestyling.

Send mig en mail

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top