MY WOLFORD

Hvad får din hverdag til at være ekstra god? En væsentlig del af velvære for mig er, at jeg føler mig velklædt. At tøj – og smykker ikke mindst – sidder som det skal og det kører på den front. Det ruster mig til alle dagens (spændende) opgaver. Af samme grund er jeg DYBT afhængig af Wolford – og har hver evig eneste dag noget på fra Wolford. Undertøjet er ALTID Wolford – specielt deres Sheer Touch Bandeau er et musthave. Har jeg kjole/nederdel på, så er et par strømpebukser fra Wolford selvskreven. Til hverdag er jeg glad for dem der hedder “Tummy 20 Control Top Tights” som er en form for shapewear. Jaja jeg ved godt, at jeg ikke har en delle der skal strammes ind, men shapewear gør noget ved ens holdning – og hvem vil ikke gerne have rank ryg og stå ret? Jeg vil – det skaber autoritet;) Har jeg jeans/leggings på så bruger jeg deres “Sheer 15 Knee Highs”. – jeg kan bedst lide at bruge knæstrømpe, da jeg ikke bryder mig om hvis buksekanten går over strømperne når jeg sidder ned. Perfektionist? I know;) Sidst men ikke mindst, så har jeg stort set ALTID enten en top eller underkjole på fra deres serie “Cotton Contour”. De er helt geniale, da der ikke er grimme søm og er desuden også med shapewear effekt, strammer ind og retter op – uden at det er ubehageligt.

Kort sagt – klæd dig på til din hverdag, sørg for at have det HELT rigtige tøj på – inderst som yderst. OG selvfølgelig smykkerne til at toppe looket.

PS: når jeg går i byen, til events etc. og har kjole på, så er det selvfølgelig også ALTID med et par Wolford strømpebukser. Her kan jeg godt lide at bruge nogle af alle deres smukke modeller med mønstre, lækre farver etc. – såsom dem jeg har på på øverste billede (Katy Suspender Tights). Det fremhæver mine mange stænger – and I LOVE it;)

ENGLISH

What makes your everyday life extraordinary? An important part of well-being for me is, that I feel well-dressed. That clothes and jewelry, not least, fits as it should.  It makes me ready to conquer the dyad handling all the  (exciting) tasks. For the same reason, I am TOTALLY dependent on Wolford – and every single day I’m wearing something from Wolford. My underwear is ALWAYS Wolford – especially their “Sheer Touch Bandeau Bra” is a musthave. If I’m wearing  a dress / skirt, I’m for sure wearing a pair of tights from Wolford. I’m especially happy with wearing the style called “Tummy 20 Control Top Tights” which is a form for shapewear. Yes, I do know, that I don’t have a tummy to tighten, but shapewear does something about your attitude and position – and who doesn’t want to be rank and stand right? I want – it creates authority;) If I’m wearing have jeans / leggings, I’m using their “Sheer 15 Knee Highs”. “I prefer to wear knee highs, since I don’t like if theres a gap between the socks and pants when I’m sitting down.Perfectionist? I know;) Last but not least, I have almost every day a top or underdress from their series “Cotton Contour”. They are absolutely amazing, as there is no ugly stitches and they do also have shapewear effect, tightens in and straightens up – without being uncomfortable.

In short – dress up for your everyday life, make sure you have the right clothes on – from the inside to the outside. And of course, remember the jewelry to top the look.

PS: When I go out, for events etc. and have a dress on, I do of course also ALWAYS wear a pair of Wolford tights. Here I like to use some of all their beautiful models with patterns, delicious colors etc. – like those I’m wearing on the top image (Katy Suspender Tights). It highlights my long legs – and I LOVE IT;)

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top