HOME SWEET HOME

 

ÅÅÅÅH JA – er det lige tydeligt eller hvad… At jeg ELSKER at indrette, at jeg går op i hver en detalje og overlader intet til tilfældighederne. Heller ikke i min nye lejlighed, som jeg netop er flyttet ind i med min dejlige veninde Malene. Da vi fik lejligheden sagde jeg til Malene: vi flytter bare ind med det vi har…. Godt så, jeg glemmer vidst hvem jeg er selv er – perfektionist;) Så der gik ikke mere end et par minutter og jeg havde bestilt en super lækker custom-made rosa sofa + grå puffer + blå bænk fra Nadia Uldahl, der har firmaet MBU Made by Uldahl, og som kan lave lige præcis den model og farve du ønsker. Helt perfekt – og fedt at have noget unikt. Efter sofabestilling kastede jeg mig over at finde interiør items, og jeg bestilte alt fra Bloomingville, da  jeg er HELT vild med deres stil. De har ALT hvad hjertet kan begære – lige fra min stil med guld, glas etc. – til stentøj og træ. De har det hele til køkken, bad/toilet, stue, soveværelse etc. OG der er ingen tvivl – det er vaser, lamper, lysestager, puder og alt det “lir” der sætter prikken over i’et i ethvert hjem.

OG altså nu kan det godt være, at jeg flytter og derfor skulle bruge ALT til min lejlighed. Meeeen du behøver ikke flytte for at give dit hjem et friskt pust. En ny puf, nogle nye vaser el. lign. og dit hjem bliver peppet op og fornyet. Så vil du give dit hjem et nyt pift – klar til foråret? Så shop lidt lækkerier fra Bloomingville – og måske en lækker puf fra MBU Made by Uldahl.

Nu mangler vi  “bare” at få sat gardiner op og få tæpper – begge dele fra Botex på Hellerup Strandvej. Og så liiiige min Auping  seng fra Den 7. Himmel, så jeg også kan begynde at sove i lejligheden;)

ENGLISH

OOH YES – I think it’s crystal clear … That I LOVE details and that nothing is “by coincidence” in my world… Nor in my new apartment, which I have just moved into with my lovely friend Malene. When we got the apartment, I said to Malene: We just move in with what we have …. Well, I forget who I am  – an perfectionist;) So within a couple of minutes I had ordered an AMAZING custom-made sofa + poufs + bench from Nadia Uldahl, who has the company MBU Made by Uldahl, and can make exactly the model and color you want. Absolutely perfect – and cool to have something unique. After the sofa, I started to find interior items, and I ordered everything from Bloomingville, as I LOVE their style. They have ALL you can ask for  – from my style with gold, glass etc. – to stoneware and wood. They have everything for the  kitchen, bath / toilet, living room, bedroom etc. And there is no doubt – it’s the vases, lamps, candlesticks, pillows and all the “extras” that makes any home personal and unique.

By the way, yes it’s true that I’e been moving and therefore needed all new interior etc. But you don’t need to move to spice up your home, adding a fresh breath. A new pouf, some new vases etc., and your home will look fresh an renewed. So if you want to give your home a new boost – being ready for spring? Shop beautiful items from Bloomingville – and maybe a custom-made pouf from MBU Made by Uldahl.

So now, we’re just waiting for the  curtains and carpets to be delivered  – all from Botex, Hellerup Strandvej. Ooooh and my Auping bed from “Den 7. Himmel“, so I can also begin to sleep in the apartment;)

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top