LONDON LOVE

IMG_20150810_142956 IMG_20150810_144651IMG_20150810_143154 browns04 browns06browns05WUHUUUU LONDON!! De næste par dage står den på mor/datter-tur med ja – verdens bedste mor;) Min mor og jeg har et meget tæt forhold, som jeg ikke vil være foruden noget som helst i verden. Min mor er der for mig anytime og altid – uden at hun bliver pylret eller det der ligner. Hun forstår mig. Vi ses stort set dagligt – og snakker sammen mindst 5 gange, der skal jo lige opdateres og vendes en ting eller to. Men faktisk er det primært arbejde vi snakker om til daglig og når vi ringer sammen – for udover vi er mor/datter så arbejder vi også sammen, inklusiv med min bror. Fordi der ofte går arbejde i den – vi elsker jo det vi laver og kan ikke lade være med at snakke herom – så er det også vigtigt for min mor og jeg, at vi tager væk sammen. For så får vi snakket på en anden måde, kommer i bund med de løse ender, strategier etc – og så er det også altid godt hvis der kan shoppes og ses på kultur på samme tid;) London er derfor PERFEKT – der kan vi det hele. Jeg glæder mig derfor til nogle dejlige dage, hvor vi denne gang har valgt at bo på Browns Hotel London – som normalt er et vigtigt punkt på rejselisten ift at få deres Afternoon Tea. Denne gang går vi ALL IN og bor der så også. Det er jeg spændt på, og holder jer opdateret.

Har du noget særligt vi bare SKAL se i London – lige fra kunst og kultur til shopping? Tell me about it…

Mit look

Looket er blåt og feminint – og smykkerne primært lækre nyheder fra AW-15 kollektionen med blå corundum og blå topas ædelsten i sort sølv. Blå er én af de største farver til efteråret – specielt de helt mørke toner som blå corundum. Det er så også en meget klædelig farve, blå er nemlig en flot kontrast til brune øjne, mens den sjovt nok komplimenterer blå øjne perfekt. I AW-15 kollektionen har jeg kombineret de blå ædelsten med sort sølv for et råt look. Læg mærke til hvordan jeg har kombineret to ørestikkers i samme øre – super cool og giver kant. Så har du to huller i samme øre, så gør det samme. Det er råt.

Smykkerne

  • ICONIC studs i henholdsvis blå topas (1549 kr.) og blå corundum (899 kr.) i sort sølv.
  • ICONIC halskæde med blå corundum i sort sølv (1399 kr.)
  • RING GLAM med blå topas og hvid topas ædelsten i sort sølv (3195 kr.)
  • SUPERIOR diamantring med blå topas ædelsten og 0.35 carat singlecut diamanter i sort og forgyldt sølv (7799 kr.)
  • GLAM BRIO armbånd med blå topas og hvid topas ædelsten og sort justerbar bomuldssnøre i sort sølv (3299 kr.)
  • ICONIC armbånd med blå corundum i sort sølv og sort justerbar bomuldssnøre (1499 kr.)

Den blå top er fra Gerard Darel, blondecardigan fra Elsa Adams Handmade, jeans fra 5Units, sko fra Prada og taske fra The Row – begge dele købt hos Kassandra Sko. Kufferten – ja den er ret stor… tænk på hvordan den (og hvor mange) den skulle se ud hvis jeg skulle væk i flere dage. Travel light…. Nåååå ja;)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top