Lanceringen af UNITED-halskæden

JEWLSCPH_0338jpg_foto fotograf Peter Dahlerup

JEWLSCPH_0003jpg_foto fotograf Peter DahlerupI går lancerede vi UNITED-halskæden til et smukt event i de flotteste omgivelser i Odd Fellow Palæet. Jeg er meget stolt af lanceringen af halskæden, der sætter fokus på kvinder, empowerment og bekæmpelse af femicide.

Vi er kommet langt i forhold til ligestilling, men der er desværre fortsat lang vej igen, før vi når op på lige fod med mænd. Det gælder i Danmark, men især på globalt plan og i udsatte områder. UNITED-halskæden støtter konkret organisationen Nanhi Chhaan i Indien – der hjælper kvinderne til at klare sig selv og få en værdi i en ellers mandsdomineret kultur – og derved også komme femicide og mord på pigefostre til livs. Halskæden sætter også fokus på vores universelle rettigheder som kvinde – at vi selvfølgelig er ligeså meget værd som mænd – det skal vi kæmpe for HVER dag, og italesætte hvor end i verden vi er.

UNITED-halskæden er prydet med POWERtegnet, som et stærkt symbol på kvinders styrke, samt en ædelsten som symbol på Moder Natur. For hver solgte UNITED-halskæde går kr. 50.- til organisationen Nanhi Chhaan og deres arbejde.

 

Kæden fås i de 4 forskellige metaller, og har alle et lille vedhæng med en ædelsten – Priser fra kr. 1.599.-

KLIK HER for at se de 4 forskellige UNITED-halskæder.

JEWLSCPH_0453jpg_foto fotograf Peter DahlerupI forbindelse med eventet holdt jeg selv en tale for gæsterne – og så optrådte smukke Szhirley med et par af hendes smukke numre – to helt nye numre: “Som i en drøm” og “Lånt tid” – der kommer på det nye album (og I kan glæde Jer!!) – og et nummer fra forrige album: “Kærlighed”. Meget smukt – og flot akkompagneret af smukt klaver af Christian. Derudover var der lækker lyd fra McProduction.

UNITED-halskæderne var smukt udstillet i isblokke fra PlusIce – og Blomsterkompagniet i Hellerup havde sørget for smukke blomster til at pryde flotte sale i Odd Fellow Palæet.

Derudover havde vi også sponsorers opbakning til lanceringen – og er glade for at AUDI, Tempt cider, Egekilde, Negleroden.dk, Nail Beauty, Frisør Alias, Hos Annamiah Silke, ZENZ Organic Haircare, System Frugt, Elisabeth Gierus, CND/Vinylux – samt Friis-holm chokolade, var med til at gøre lancerings-eventet muligt og endda forkæle gæsterne med en lækker goodiebag…

DSC06685Nååå ja vi forkælede også selv gæsterne ekstra meget med et smukt armbånd med et hjerte – JA smykker kan noget helt særligt, de er et symbol på kærlighed!

Jeg håber rigtig mange vil bakke op om denne vigtige sag – og købe UNITED-halskæden:)

PS: min smukke kjole var en Haute Couture buksedragt fra Stasia – SINDSYGT smuk! Sko fra Christian Dior – købt hos Kassandra Sko.

Sivan fra Zenz Organic Haircare stod for både Szhirley og mit look, så vi var lækre og klar til både tale og musik;)

PPS: flere billeder kommer næste uge, men du kan allerede nu se nogle på Billed-Bladet.dk

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top