ELLE STYLE AWARDS 2014

esa01esa02

I mandags var jeg til ELLE STYLE AWARDS 2014 – der blev holdt for andet år i træk, og som i den grad er årets modefest. INTET er overladt til tilfældighederne denne aften- og lige fra første skridt på den røde løber er man ikke et sekund i tvivl om, at der virkelig er knoklet bag kulisserne i mange mange måneder for, at få denne særlige aften til at spille 1000%. Smukke blomsterdekorationer, lækre drinks – og ikke mindst de vildeste omgivelser qua lokalerne i DR’s Koncerthus understreger, at her er tale om en fest med stil. Alle gæsterne var i den grad også klædt på til fest – og der var et sandt mekka af smukke kvinder i de mest fantastiske kjoler – og lækre mænd i jakkesæt.

Se alle de fantastiske kjoler fra aftenen

Mit look

Velvidende at denne aften ville blive så gennemført, så gik jeg selvfølgelig også op i mit eget look med liv og lemmer… Faktisk så meget, at jeg på dagen endda besluttede mig for, at blive klippet til en POWERpage – så jeg kunne få det helt rette hårlook;)

Min kjole var specialdesignet af Ann Wiberg der har Trash Couture – og den var det perfekte miks af råt, feminint og galla. Jeg følte mig virkelig smuk og gennemført. Håret var sat (og klippet) af Bardur fra Zenz Organic Haircare – og makeup lagt af altid dygtige Karina Bredahl fra BeautyInk med bareMinerals produkter.

Min taske var af mærket Zagliani – i turkisfarvet python. Jeg er blevet helt vildt forelsket i dette mærke med de lækreste tasker, der udelukkende forhandles hos Kassandra Sko. Og apropos Kassandra, så var mine stilletter også købt os dem – et par Christian Dior i metallic grå.

Smykkerne var en del nyheder: Store fjer-øreringe med 6.15 carat diamanter (23.999 kr.), kort halskæde med ønskeben i 0.35 carat diamanter (3849 kr.), mellemlang halskæde med firkantet diamantvedhæng  med 4.1 carat diamanter (6.999 kr.), samt armbånd med fire opal og 3.15 carat diamanter (15.999 kr.). På fingrene bar jeg på den ene hånd den smukke store diamantring med 2.35 carat brillianter i 14 karat hvidguld (139.999 kr.) og den enkle signet-ring med en lille diamant i 18 karat hvidguld (34.199 kr.) ? på den anden hånd min klassiske brilliant-ring  ki 18 karat hvidguld (pris på forespørgsel) sat sammen med det enkle ringbånd med 1.07 carat brillianter i 18 karat hvidguld (27.499 kr.) og det enkle mere rå ringbånd med 0.5 carat singlecut diamanter i sort sølv (3499 kr.), kombineret med den runde enkle diamantring i 18 karat hvidguld med 0.343 carat brillianter (20.999 kr.) samt den nye “cross”-ring med 0.75 carat diamanter (2699 kr.)

Vil du også med til ELLE STYLE AWARDS og se hvem der mon vandt årets priser? Så skal du se TV3 plus i morgen d. 25 maj kl 20 – læs mere her.

Indtil da, så kan du se en teaser fra showet som ELLE har lavet – se den her

TAK til ELLE for en fantastisk aften – jeg glæder mig allerede for vildt til ELLE STYLE AWARDS 2015!!!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top