Lady in red!

solomon2YEAH red is for passion – and I love it!! Rød er en dejlig – farven for kærlighed, passion og livet. Jeg blev forleden interviewet af BlackPopTV til deres program “Interesting People Denmark” – og jeg var gået all-in på det røde look, med en super smuk blondekjole fra Elsa Adams matchet med mine total favoritboots fra Chloé – købt hos Kassandra Sko. Smykkerne var perfekte i det rosa forgyldte sølv med peach moonstone ædelstene – lige til at spise……

solomon3

De store øreringe med peach moonstone er nogle af mine favoritter, de er SÅ smukke, jeg er helt vild med hvordan ædelstenen changerer i lyset (3399 kr.). De to lange halskæder er enkle og smukke sammen – den ene med fine blade (1499 kr.), den anden med POWERtegnet (2599 kr.) – og passer flot med den lange dråbeformet halskæde der også er med peach moonstone (1249 kr.).

Solomon

Jeg glæder mig til at se interviewet – og indtil da lige et billede af mig sammen med BlackPopTV’s udsendte Solomon Lyttle. Cool fyr og her kører vi total gangsta-style;)

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top