Bryllupssmykker – men hvilke?

bryllup01

bryllup02

Bryllupssæsonen er så småt ved at komme i gang – jeg elsker denne “sæson” med lykke på programmet og kærlighed i stride strømme;)

Udover kjolen er smykkerne klart det vigtigste for bruden – og så selvfølgelig det blå (som oftest er et sexet strømpebånd) og det lånte – der ofte er en fin lille broche sat på kjolen, eller i håret – lånt af ens mor.

Men hvad er så de perfekte bryllupssmykker? Specielt øreringene er vigtige, for det er dem der kranser ansigtet ind og understreger brudens smukkeste træk. Hvor kjolen er svær at bruge efterfølgende – så anbefaler jeg, at du som brud vælger et par øreringe der er smukke til brylluppet, men som OGSÅ kan bruges efterfølgende – til både hverdag og fest.

På de tre billeder herover ser du smukke eksempler på de perfekte øreringe – bemærk de alle har perler. Bryllup, perler og diamanter – det passer godt sammen – og super smukt efterfølgende til både hverdag og andre festlige lejligheder.

På billede 1 ser du:

Øreringe med enkel perle som ørestik og tre store diamanter samt en diamantbeklædt dråbe (18.399 kr.)

Marquise-formet ørestikker med en enkel rund perle for neden (5399 kr.)

Elegante ørestikkers med fine southsea perler med store diamanter (149.999 kr.)

På billede 2 ser du et par af mine egne favoritter – øreringe i en rå kombination af diamanter og store perler (18.399 kr.). Længden passer ethvert ansigt, og så er de perfekte til brylluppet og efterfølgende super cool og rå til et par jeans.

På billede 3 ser du et par øreringe jeg oprindeligt designede til min gode veninde Tina Lund da hun skulle giftes med Allan Nielsen. Jeg er så vild med dem, at jeg efterfølgende har taget dem ind i kollektionen, et par smukke, meget elegante og klassiske bryllupsøreringe (32.999 kr.)

Halskæden….

kæder02

Der sker ofte meget på en brudekjole, og netop derfor er øreringene det vigtigste og skaber harmoni. Men det kan være fint til nogle kjoler med en helt enkel halskæde – så som én af disse herover. Det fine diamantbeklædte hjerte (3949 kr.) er elegant og romantisk, den enkle perlehalskæde klassisk og smuk (36.999 kr.) – mens den marquiseformet halskæde (6149 kr.) er for dig der gerne vil have et mere råt udtryk. Uanset stil så anbefaler jeg dog, at bærer du en halskæde til brudekjolen, så SKAL den være kort.

 Morgengaven..

arm

Skal din mand have et hint til, hvad du skal have i morgengave? Så er ét af disse armbånd perfekte – hvad enten det er det smalle (22.699 kr.) eller det brede (74.199 kr.), så er der ingen tvivl om, at du vil bruge det resten af livet i mange sammenhænge og mindes jeres helt særlige morgen… Armbåndet er smukt alene – og råt sammen med andre – fx læderarmbånd.

Ringene…

ringe01

ringe02

Nååå ja, når vi snakker bryllup kan jeg jo ikke komme uden om ringene – og har din udkårne endnu ikke været på knæ, så er de to ringe på det første billede perfekte forlovelsesringe til særligt gode priser. Den dråbeformede med røgtopas i midten omkranset af diamanter koster 2699 kr. – den anden dråbeformede med en stor diamant i midten omkranset af små diamanter koster 35.499 kr.

De to ringe på der nederste billede? Den ene er et eksempel på en klassisk forlovelsesring med en meget stor brilliant (denne er 3.00 carat) – jeg kan lave alle størrelser, se mere her. Den anden ring er et godt eksempel på en klassisk vielsesring med diamanter hele vejen rundt. Og, ja de ser nu flotte ud sammen….

HUSK du også altid kan sende mig en mail hvis du har et særligt smykke du kunne tænke dig at få lavet – eller har brug for personlig vejledning til valget af det rette smykke, til brylluppet men også alle andre sammenhænge.

Send mig en mail på: info@jewlscph.com

 

INVITATION

Vil du have flere gode tips til de perfekte bryllups- og festsmykker? Så kom til vores event d. 3 maj i samarbejde med Zenz.

Invite

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top