Et helt særligt smykke…

custom01

custom08custom05

custom07custom03

custom06custom04

Det er ingen hemmelighed at jeg ELSKER alt med smykker – at designe dem, finde de smukkeste ædelsten, kæle for de lækre resultater og ikke mindst se den kærlighed som et smykke ofte repræsenterer. Jeg er derfor også vild med at lave specialdesignet smykker, hvor jeg i tæt dialog med kunden laver et helt særligt smykke – enten til kunden selv eller som en gave til en særlig person i vedkommendes liv. Priserne starter på 1000 kr. og ALT er muligt – guld, sølv, diamanter you name it:)

For nogle måneder siden fik jeg en henvendelse fra en kunde der ønskede et helt særligt smykke. Kvinden skulle have et smykke, hvor hun kunne give en del af dette videre til hvert af hendes tre børn – uden at det måtte være FOR tydeligt, at det var noget der skulle gives videre. Det der skulle gives videre skulle så også gerne lige repræsentere hvert barn…  Bumbum, hvad gør Mai så? Hun tænker og tænker og kommer frem til en løsning – for en løsning er der, selvom jeg må da indrømme, at jeg ved første tanke tænkte denne er svær. For når jeg designer er det vigtigt for mig at resultatet bliver SMUKT – og ikke bare er endt sådan fordi det SKAL have en mening…

I tæt dialog med kunden kom jeg frem til en unik løsning – et par hoops-øreringe med tre forskellige sæt af vedhæng: 2 sæt med aquamariner og 1 sæt med perle. Aquamariner fordi to af børnene er fra marts måned, der har aquamarin som månedsten – og perler fordi det tredje barn er fra juni, der har perlen som månedens ædelsten.

De to sæt aquamariner skulle selvfølgelig ikke være identiske (ligesom børnene ikke er identiske) – og på det ene sæt lavede jeg en fin “kappe” på toppen, på det andet en fin kant rundt om dråben. Perlen fik samme “kappe” som det ene par aquamariner.

Kvinden kan så vælge at bruge vedhængene sammen på øreringene, hver for sig på øreringene – og som halskædevedhæng. Og når hun vil, kan hun så give den ene del af hvert sæt vedhæng videre – og beholde den anden del og bruge som halskæde. Til sidst har hun stadig et par fine øreringe og selv en 3 stk vedhæng til halskæde. YES, det er da genialt – intet mindre.

Øreringene blev lavet med i alt 4.42 carat singlecut diamanter og i sort oxideret sølv samt 14 karat guld. Så de var ikke i den helt billige ende, men der er heller ingen tvivl om, at her er et par øreringe (og halskæder) for livet.

Om jeg er stolt? JA for søren – SÅ STOLT og vild glad for resultatet, og håber også modtageren bliver glad og vil være dem med stolthed og kærlighed. OG jeg kan garantere for der i den grad er blevet lagt kærlighed (og mange timer) i smykket….

Læs mere her om speciallavet smykker – og kontakt mig endelig hvis du gør med et særligt smykke i tankerne.

ALT er muligt…

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top