GÆT GÆT og VIND…

Image-1 copy 4Image-1 copy 2Image-1 copy 3

Signetringe er et HIT – og markedet svømmer i mange forskellige af slagsen med alle mulige symboler, monogrammer etc på. Jeg har designet en helt særlig signetring – med et HELT særligt symbol….. Du ser ringen her – og YES den kan du sør’me VINDE…. Ringen har en værdi på 2099 kr. og er lavet i sort sterling sølv.

Du deltager i konkurrencen om ringen (str 50) ved at svare på følgende spørgsmål inden d. 21 juni kl 18.00:

Hvilket symbol er på signetringen – og hvad symboliserer det?

Good luck – may the best POWERwoman win;)

PS: Signetringen er perfekt til mit look i dag – kjolen er fra Alice&Olivia, jakken fra Elsa Adams og sko fra SaintLaurent hos Kassandra Sko (der i dag er startet et udsalg du IKKE vil gå glip af….).

Smykkerne holder jeg i lime-looket med lemon topas og gul månesten i sort sølv – for at få det rå look. Ørestikkersne (nogle af mine favoritter) er med lemon topas og gul månesten (2599 kr.), den lange halskæde med stor lemon topas omkranset af hvide topas ædelsten (3649 kr.) – og den korte halskæde med et cool diamantvedhæng med 4.1 carat diamanter (9549 kr.). Udover ringen du skal gætte dig til – så bærer jeg den brede ring med små hvide topas ædelsten (1299 kr.). Sidst men ikke mindst – det enkle og über elegante armbånd i 18 karat hvidguld med en stor brilliant på 0.22 carat (25.549 kr.).

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top