HVAD SKAL VI HA’ TIL AFTEN I DAG?

Kender i det, spørgsmålet om, HVAD skal vi ha’ til aften i dag? Det kender de fleste. Og i en travl hverdag – med alt fra børn til karriere i kalenderen. Så kan det ofte være lidt af en udfordring hver dag, at skulle finde på nemme, lækre retter. MEN det er der nu en løsning på – med kogebogen “HVAD SKAL VI HA’ TIL AFTEN I DAG” med 120 nemme hverdagsretter leveret af Hr. og Fru Danmark – til Hr. og Fru Danmark. Opskrifterne stammer alle fra Facebookgruppen af samme navn, og er nøje udvalgt af Facebookgruppens stifter Helle Thorsted – samt min elskede mor Vibeke Manniche. Begge to kvinder der går op i at mad skal være nemt og lækkert;)

Bogen er med praktisk spiralryg, og indeholder som sagt 120 opskrifter, udvalgt ud fra de mest populære opslag i Facebookgruppen.  Der er opskrifter fra både mænd og kvinder – og det er billeder de selv har taget af deres mad. Udvalget af opskrifter varieret og spænder over følgende kategorier: oksekød, svinekød, kylling, fisk, salat, suppe, pasta og ris, tilbehør, æggeretter, pizza, dessert, brød og kager.

Bogen udkommer den 12.11.18 men du kan allerede nu bestille den til særpris på 149 kr (normalpris 249 kr.). Overfør på MobilePay 30934 og skriv navn, adresse og tlf (husk endelig tlf for det er til track and trace). Skal bogen pakkes ind som julegave, skriv da G, samt tekst. Der er plads til 66 anslag

Du kan også betale via bankoverførsel konto 3347 9493786 – her også med navn, adresse, tlf. nr og antal bøger.

Hvorfor jeg ved alt dette? Fordi bogen udkommer på vores eget forlag: Forlaget Liva 😉

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top