Green’n’furry

IMG_20150904_183153 IMG_20150904_183020 IMG_20150904_182143 IMG_20150904_182310DSC_0589~2Uuuhh altså – det vrimler for tiden med gode tips til, hvordan DU styler efterårets modetendenser med de rette smykker. Se nu her. Grøn er i den grad kommet for at blive dette efterår. Specielt den mørke oliven og græsgrønne (super fede) nuance. En ganske klædelig nuance til os lyse skandi’er – specielt når den matches med grålige toner og så ikke mindst smykker med lemon topas og labradorit ædelsten i sølv. Faktisk har jeg som en del af AW-15 kollektionen netop lavet en kollektion GREEN OLIVE med smykker i de grønne nuancer – til at matche tendensen. Det er lækkert og køligt – smukt og elegant.

Som du kan se på looket, er jeg også hoppet i en pelsvest, det siger vejret er OK nu – og det er et pelsdyr som mig glad for;) Da pelsen er så “stor” har jeg ikke nogen halskæde på, men holder mig til nogle brede armbånd, elegante ørestikkers og cool ringe. Bemærk hvordan lemon topas ædelstenen giver ekstra glans til mit hår. Et super godt tip – bær en ørering med en transparent ædelsten i samme nuance som din hårfarve og du får mere glans i håret. Dvs lyshåret og lemon topas, mørkhåret og røgtopas – hvid/grå og hvid topas. Prøv selv.

Smykkerne

  • DIVINE øreringe med lemon topas ædelsten i sølv  (2999  kr.)
  • MARVELOUS armbånd med lemon topas ædelsten i sølv (5999 kr.)
  • MARVELOUS armbånd med labradorit i sølv (9799 kr.)
  • SINGLE FLASH diamantring med 0.05 carat singlecut diamanter i sort sølv (1899 kr.)
  • BLACK GLOBE diamantring med 0.11 carat singlecut diamanter i sort sølv (2149 kr.)
  • FLOWER WREATH diamantring med 0.55 carat singlecut diamanter i sort sølv (4299 kr.)

Den cool pels er fra METEO by Yves Salomon, striktrøje fra Elsa Adams Handmade, læderleggings fra Dorothee Schumacher – og ballerinaer fra Miu Miu samt taske fra Alaia – begge dele købt hos Kassandra Sko. Jeps, hos Kassandra Sko finder jeg ALTID tasker og sko der matcher sæsonens tendenser og mig;)

HUSK også farvetendenserne når du vælger makeup. Her til efteråret ses de grønne nuancer selvfølgelig også blandt makeup-nyhederne, og jeg er selv helt skudt i de to nye PurePressed Eye Shadow øjenskygger fra Jane Iredales efterårskollektion – med de helt rette navne MERMAID og FOREST. Love it!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top