Golden powerchick

foto 1foto 2foto 3foto 4

De fleste kvinder hopper i jakkesættet til hverdag – det er elegant og nemt, og passer til enhver arbejdssituation. Sørg for at looket bliver DIT ved at spice det op med de perfekte smykker – hverken for få eller for mange, men det der klæder dig perfekt. Smukt og elegant er det med smykker i det forgyldte look – præcis som jeg bærer det i dag. Enkelt, elegant og gi’r looket kant.

Jeg er hoppet i et lækkert outfit fra Elsa Adams – og de smukkeste sko fra Rupert Sanderson, købt hos Kassandra Sko.

Smykkerne er en helt enkel halskæde (44 cm) med fin røgtopas dråbe (949 kr), kombineret med en lidt længere halskæde (54 cm) med POWERtegnet (1649 kr.)- for JA, vi kvinder EMMER af POWER og det gælder bare om at smykke dig med den, og fylde dagen med ekstra meget POWER…. Øreringene er perfekte til at understrege mine brune øjne på smukkeste vis – og så koster de kun 549 kr. Armbåndet er helt enkelt med LOVE-tegnet (549 kr.) – og kombineret med to ringe: den ene med små hvide topas ædelsten (1299 kr.), og den anden med en dråbeformet citrin ædelsten omkranset af 0.35 carat diamanter (2699 kr.).

Alle smykkerne er i 24 karat forgyldt sterling sølv – den dråbeformet ring er dog i forgyldt sølv og sort oxideret top for at understrege ringens vintagelook.

HUSK du altid kan kontakte mig for gode råd til personlig smykkestyling – se mere her.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top