DANISH BEAUTY AWARD 2014 – SMUKT MED EKSTRA SMUKT PÅ

DBA01Jeg ELSKER glitter, glamour og den røde løber – det er så dejligt at få lov til at dresse sig op, hoppe i den lange kjole, de høje hæle, pynte sig med ekstra lange øjenvipper og flot makeup, sætte håret OG sidst, men absolut ALLER VIGTIGST: toppe looket med de perfekte funklende smykker. I LOVE IT – og yes, jeg er en vaskeægte kvinde;)

Særligt skønt – i bogstaveligste forstand – er det, at deltage i det storslåede Danish Beauty Award – som Anne-Dorte Mathiesen står bag. I år foregik Danish Beauty Award 2014 i Wallmans København. Alle gæsterne var dressed up til den TURKISE løber – og wooow som den funklende med smukke kjoler, smykker, sko og tasker. Der var virkelig gjort noget ud af det hele. Dejligt.

På den turkise løber sås flere med JEWLSCPH smykker – men derudover så havde jeg også æren af, at overrække “Årets Ildsjæl” sammen med Anne-Dorte Mathiesen, og så var jeg også på scenen for, at udlodde 3 smukke par øreringe til 3 heldige vindere i en publikumskonkurrence – fordi vi var sponsor for Awarden.

Læs mere om det hele herunder.

Den TURKISE løber…

Szhirleyblog_szhirley

Szhirley er nok én af landets smukkeste kvinder – og med den dejligste udstråling. Hun har en helt særlig karma over sig – og skiller sig ud ved at være HELT sin egen, på smukkeste vis. At hun så har den MEST fantastiske stemme oven i hatten – det er for vildt! Anyway, go’ stil det har hun også – og selv her til DBA kun 4 dage inden termin, der strålede hun på løberen. Hælene var dog skiftet ud med sneakers, men det var kun sjovt, og looket stadig smukt. Smykkerne var en blanding og cool som hun bar vores diamant/perle-øreringe med 3.05 carat singlecut diamanter og store ferskvandsperler i sort sølv (18.399 kr.), den lille runde diamant-ring med 0.36 carat singlecut diamanter i sølv og 14 karat guld (13.699 kr.) på lillefingeren, samt den runde diamant-ring med 0.343 carat brillianter i 18 karat hvidguld (20.999 kr.) – sammen med andre brands.

Malene Qvist

blog_malene

Malene så godt ud i en super fed, smuk og rå Stasia kjole – fra Stasias nye blondelinje “laces by Stasia”, der har nogle super priser – denne koster fx ca 2500 kr. Kjolen sad perfekt på Malene, sikke en figur! Smykkerne matchede smukt – med et par store diamant-øreringe med 6.15 carat singlecut diamanter i sort og forgyldt sølv (24.999 kr.) kombineret med den ovale diamant-ring med sort onyx og 0.35 carat singlecut diamanter i sort sølv og forgyldt sølv (2699 kr.)

Annette Heick

blog_anette

Annettes look var elegant og enkelt – og den sorte kjole toppet med et par store øreringe med funklende hvide topas ædelsten i forgyldt sølv – billedet er dog i sølv – (3799 kr.), kombineret med et armbånd beklædt med hvide topas ædelsten – også i forgyldt sølv (3199 kr.). De store krøller og smykkerne satte prikken over i’et på Annettes meget elegante og “chikke” look.

Claire Ross-Brown

blog_claire

Altid søde og smilende Claire bar en feminin hvid blondekjole kombineret med et Stasia-bælte med rødt bånd og så røde stiletter. Derfor var de store rubin- og diamantøreringe med 2.2 carat diamanter i sort sølv (25.799 kr.) perfekte til at samle looket. Looketvar toppet med med diamantringen med røgtopas og 0.35 carat singlecut diamanter i sort og forgyldt sølv (2699 kr.) – der flot matcher Claires egne farver perfekt. Den brune røgtopas fremhæver hendes øjne. Smukt:)

Claires makeup var lagt af Karina Bredahl fra BeautyInk med bareMinerals produkter – og håret sat af Maria Vesti fra ByVesti.

Elisa Lykke

blog_elisa

Elisa stråler altid på den røde løber, og ligesom mig – elsker hun at gi’ den gas. DBA var heller ingen undtagelse og Elisa lignede en Hollywood-stjerne i den lange flotte kjole med lille slæb og de knaldrøde læber. Perfekt kombineret med de store sorte sølv-øreringe (3099 kr.). Der ligner en million, men vejer en fjer;)

Anne-Dorte Mathiesen

blog_AD

Jeg har meget stor respekt for Anne-Dorte og hele det arbejde, som hun laver for hvert år, at få hendes hjertebarn Danish Beauty Award til at ske. Hun knokler for det og sikrer, at skønhedsbranchen har dette uundværlige Award-show – der er med til at sætte fokus på alle de mange skønhedsprodukter som vi danske forbrugere kan få fingrene i. I år bar Anne-Dorte en enkel sort kjole og matchet med de store turkis- og diamantøreringe med 3.5 carat singlecut diamanter i sort og forgyldt sølv (17.199 kr.) lignede hun en million. Ud over, at de turkise ædelsten er perfekte til Anne-Dortes blå øjne og lyse hår – så var de også perfekte til årets DBA-farve: turkis. JA, der var tænkt over detaljerne….

Mit look

blog_mai

Jeg bar en meget meget smuk Haute Couture Stasia kjole kombineret med clutch fra YSL og sko fra Christian Dior – begge dele købt hos Kassandra Sko. Smykkerne var en kombination af et par store diamant-øreringe med 8.8 carat singlecut diamanter i sort sølv (44.999 kr.), enkelt “lænke”-diamant-armbånd med 3.18 carat singlecut diamanter i sort sølv og 14 karat guld (12.199 kr.), halskæde i sort sølv med den fantastiske “metalliske” pyrit ædelsten (2199 kr.) – samt tre forskellige ringe. Den ene brede ring i forgyldt sølv med hvide topas ædelsten (2299 kr.), det enkle ringbånd med hvide topas ædelsten hele vejen rundt i forgyldt sølv (1549 kr.) – og så diamantringen med citrin ædelsten og 0.35 carat singlecut diamanter i sort og forgyldt sølv (2699 kr.).

Min flotte hårbøjle er fra Jenny Packham, der fås hos VintageBride.

Makeuppen var lagt af Karina Bredahl fra BeautyInk med bareMinerals produkter – og håret sat af Maria Vesti fra ByVesti.

Årets Ildsjæl…

blog_andrea

Jeg var megastolt over, at få lov til igen i år at uddele æresprisen “Årets Ildsjæl” sammen med Anne-Dorte – og så til super seje Andrea Elisabeth Rudolph, der fik denne særlige pris. Med hendes brand Rudolph Care viser hun vejen frem ift lækre, økologiske og bæredygtige hudplejeprodukter – der emmer af luksus og god kvalitet. Hun har virkelig været igennem meget, og jeg har meget stor respekt for det kæmpe arbejde hun gør ift hendes eget brand, men bestemt også ift. branchen som helhed og det at sætte fokus på lækre, økologiske og bæredygtige produkter.

Sammen med prisen havde vi sponsoreret et smukt røgtopas- og diamantarmbånd med 3.85 carat singlecut diamanter i forgyldt og sort sølv (15.299 kr.) til Andrea – som passede hende perfekt og for altid giver hende et smukt minde hun kan smykke sig med. Selve statuetten er jo lidt svær at smykke sig med;)

Publikumskonkurrencen…

blog_præmie

Danish Beauty Award er kendt for, at have de bedste goodiebags overhovedet – det er HELT VILDT hvad der gemmer sig af lækre produkter i den. Som sponsor til showet, havde vi i år et gavekort med i goodiebagen – OG selve goodiebagen var sør’me også en JEWLSCPH-pose. Så jeg var lidt stolt over, at se 700 sæder hvorpå der stod flotte JEWLSCPH-poser;) Anyway så havde jeg fået den ekstra lille idé at forkæle publikum lidt ekstra – og udloddede tre fine par øreringe med røgtopas ædelsten i forgyldt sølv (1699 kr.). Vinderne var de tre blandt publikum, der på deres gavekort havde et DBA-klistermærke. Jeg overrakte de tre vindere præmierne – den ene gik til en mand, der nok fik en glad hustru den aften;)

Alle DBA-dommerne havde vi desuden også sponsoreret med fine præmier som tak for deres store arbejde – så det tør siges at der var mange der funklede med JEWLSCPH denne særligt skønne aften. Dejlig – og jeg var stolt:)

Endnu engang TAK til Anne-Dorte for endnu et storslået og flot Danish Beauty Award – jeg glæder mig til 2015.

Alle ovenstående billeder er taget af Peter Dahlerup og Claus Beyer.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top