ALT for Damernes Guldknappen 2015

 DSC_0165~2 DSC_0184~2guldknap_vinderOnsdag eftermiddag var en festdag, hvor ALT for Damernes årlige designpris Guldknappen 2015 blev uddelt i de smukkeste omgivelser i Skuespilhuset. De tre nominerede (meget stærke) danske brands var Gestuz, Wood Wood og Ganni. Som noget helt nyt var det udelukkende ALT for Damernes læsere, der afgjorde hvem vinderen blev – og med kun 200 stemmer til nr. 2, så blev det Ganni der løb med prisen. Stort TILLYKKE til Ganni og fuldt fortjent – designer Diffe Reffstrup og hendes mand, har i den grad formået at banke en super cool virksomhed op, og i dag er deres lækre varer at finde på bøjler i mere end 400 forretning i 20 lande. Sådan!

Mit look til dagens prisuddeling var inspireret af én af de helt store modetendenser for tiden – nemlig 70’er-looket. Va va vooom – og med sving i håret;) Hår og makeup var lagt af Anita fra Zenz Organic Haircare i Rosenborggade og netop med lidt sving swuuung i håret som de elskede det i 70’erne. Og ret så cool også i dag. For en gangs skyld bar jeg bukser på den røde løber – meeeen ikke bare et par tilfældige af slagsen, men et par SUPER cool trompetbukser. JA, hvem skulle tro det blev moderne igen. Men for søren da, det er cool! Og så med en brændt orange top og lækker læderjakke. Altsammen fra Zara. Tasken fra Jerome Dreyfuss. For at samle de brændte nuancer er de rosa forgyldte smykker meget smukt til looket – og gør også at det ikke bliver “for vildt”. Havde jeg matchet forgyldte smykker var looket blevet FOR boheme. Læg mærke til de store øreringe – ligner en million, og vejer ingenting. De er så nemme at bruge og meget klædelige.

Smykkerne

  • QUEEN øreringe i rosa forgyldt sølv (1399 kr.)
  • MEDALION halskæde i rosa forgyldt sølv (1749 kr.)
  • SINGLE diamantarmbånd med 0.20 carat singlecut diamanter i sort sølv og justerbar lædersnøre (2799 kr.)
  • GLAMOUR SMOKY diamantring med 1.45 carat singlecut diamanter, rubiner og røgtopas ædelsten i sort sølv og 14 karat guld (15.999 kr.)
  • CIRCULAR diamantring med 0.36 carat singlecut diamanter i sort sølv og 14 karat guld (21.199 kr.)

VLOG fra showet

Se med fra 1. række – og mød bla. Bent Fabricius-Bjerres søde hustru Camilla Arndt sige tillykke til vinderen, samt modekoordinator og stylist på ALT for Damerne Pernille Rosenkilde, der havde været med til at planlægge selve showet – og giver et par ord med om vinderen….

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top