Vielsesringene – for livet og kærligheden

Image-1Står du og din anden halvdel over for den helt store dag – og er på vej til at sige STORT og RUNGENDE JA til hinanden, kærligheden og livet sammen? Så er I helt sikkert også i gang med de store overvejelser omkring hvordan Jeres vielsesringe skal se ud. I modsætning til forlovelsesringen, der jo er udvalgt af manden – dog måske med lidt guiding;) – så er vielsesringene nogle man som par vælger sammen. Skal det være guld, sølv, med eller uden diamanter etc. Mange spørgsmål – og vigtigt er det da også, at vælge ringene med omhu, for det er ikke “bare” mode  men ringe der skal sidde på Jeres hænder resten af livet.

Af samme grund får rigtig mange lavet deres vielsesringe på bestilling, så de kan få præcis de ringe de vil. Jeg laver meget gerne disse – og i alle prisklasser, guld, sølv, diamanter, andre ædelsten etc. ALT er muligt – kun budgettet afgør hvad der er muligt.

Det modebevidste par – og deres vielsesesringe

Vielses_02

Vielses_01

 

Jeg har netop lavet disse to vielsesringe til det meget modebevidste par – bestående af et bredt ringbånd til manden, matchet med en mere elegant diamantring med tre diamanter på toppen til kvinden. Begge dele i 18 karat guld – og kvindens ring med i alt 0.19 carat diamanter. Prisen er henholdsvis 27.000 og 35.000 kr – men svinger alt efter størrelse og dermed hvor meget guld der skal bruges. Samme sæt kan også laves i sølv med hvide topas til en meget lavere pris. De to ringe er perfekte til parret der har fået dem lavet – det er råt, men meget stiligt med et bredt ringbånd til manden, og super elegant til kvinden med de tre diamanter. At ringene er i 18 karat guld giver et elegant look og understreger, at det er et par med sans for kvalitet.

Se mange flere speciallavet smykker her – og husk du ALTID kan kontakte mig med en forespørgsel på et speciallavet smykke, det kan være ALLE typer af smykker – ikke kun vielsesringe.

Send mig en mail med din forespørgsel: mm@jewlscph.com

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top