VIDEO: Med Christopher i sofaen…

Screen Shot 2014-09-01 at 18.13.51

SE VIDEOEN HER

I dag havde jeg fornøjelsen af super cool og talentfulde Christopher – der har sunget sig ind i mange pigehjerter, måske også dit;) Udover hans musik, er han også kendt for sin cool og rå stil, gerne med et par fede jeans og en enkel cool t-shirt – fx kombineret med en læderjakke. OG så er han rigtig god til at bære smykker og understreger sit rå look med smykkerne.

Som kvinde kan jeg gøre mig nok så klog på, hvad jeg synes er fedt til mænd – men det er jo også vigtigt, at høre det fra mændene selv – og der er det perfekt med en som Christopher, der har en rå stil som mange mænd allerede er (og ellers bør) lade sig inspirere af. Lyt med og få Christophers bedste smykkestylingstips – så er du som mand klædt på til hvilke smykker du skal kaste dig over, og som kvinde hvilke du skal forkæle din mand med….

christopher-cph-girls-og-de-perfekte-smykker41

Christopher bærer i videoen flere af vores cool armbånd – et i sort sølv med røgtopas ædelsten (4.499 kr.) kombineret med et råt læderarmbånd med enkle guldrør (699 kr). Begge armbånd kombineret med et særligt armbånd fra kvinden i hans liv…. I like:) Om halsen bærer Christopher en funklende fjer-halskæde med 1.31 carat diamanter (9.349 kr.)

Se alle vores herresmykker her – og til alle mænd derude: vi kvinder ELSKER jer endnu mere når i bærer de perfekte smykker – det viser I tør;)

Citat Christopher: “læder, læder, læder, læder……”

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top