Video: gør det farverige look råt

Blåt_01blåt02Mon Marilyn ville være jaloux på denne kjole? Hun vil helt sikkert være jaloux på smykkerne;)

Blåt er særligt hipt i modebilledet for tiden, og det er da også en super lækker farve. Mange danske kvinder kan dog føle sig en anelse for farverig – men her er tippet slet og ret: smykkerne. Med de rette smykker kan looket nemlig gøres super råt, og perfekt til hverdag med en lækker blå kjole og fine ballerinaer. Skal du videre ud om aften, jamen så er det bare at bytte ballerinaerne ud med et par stilletter og du er klar parat til en god aften.

Smykkerne jeg bærer er de helt enkle øreringe i sort sølv med hvide topas ædelsten (549 kr.), halskæden med stor dråbeformet hvid topas ædelsten – også i sort sølv (1749 kr.) – samt det brede armbånd i sort sølv (2999 kr.). Ringene er rå og enkle – den fine “krans”-ring i sort sølv (899 kr.), den dråbeformede diamantring med turkis ædelsten og 0.35 carat diamanter (3699 kr.) – samt den super cool “cross”-ring med 0.75 carat diamanter i sort sølv (3699 kr.)

OBS: bemærk lige mit totale “Marilyn”-look i dag – hår og makeup står Pernille Thrige Nielsen fra Zenz Organic Haircare bag. I love it:)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top