Turkiser – den lykkelige ædelsten…

DSC_0167~2 DSC_0170~2

DSC_0174~2

Jeg bliver altid glad i låget når jeg kigger på den smukke turkise ædelsten. Og det er der faktisk en særlig grund til. Det siges nemlig, at den turkise farve, får os til at føle os lykkelige og fornøjede, fordi den er kombinationen af himlens blå lys og havets stimulerende grønne farve. Når vi vælger farven turkis, er vi sikre på at nyde et stykke af himlen … her på jorden. BOM – tag den;)

Udover turkisens lykkebringende følelse, så er det også en meget klædelig farve. Det tror du måske ikke lige – men det er det. Den turkise nuance er super smuk til os blonde skandinaviske kvinder, og har du blå øjne, er den dobbelt så perfekt. Prøv selv;)

Turkiser kombineret med sølv er et smukt og rent look – og passer perfekt til alle de blå nuancer vi ser i forårets modetendenser. I dag bærer jeg de turkise smykker til at understrege mit blå look med en kjoletop fra Balmain, blazer fra Edith & Ella, jeans fra James Jeans og prada ballerinaer – købt hos Kassandra Sko. Nååå ja, og altså jaja det er varmt derude og shortsene er på, MEN jeg har stadig strømpebukser på fra Wolford – det er jo ikke helt sommer endnu;)

Smykkerne

GRACIOUS øreringe med turkis ædelsten i sølv (1999 kr.)

GRACIOUS halskæde med turkis ædelsten i sølv (1949 kr.)

SUPERIOUR diamantring med turkis ædelsten og 0.35 carat diamanter (4199 kr.)

PYRAMID armbånd med lille vedhæng i sort sølv (599 kr.)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top