Trustpilot – en offentlig gabestok

Lige nu oplever vi, at nogle (vi ved retfærdigvis hvem det er) opildner hinanden til at lave grimme anmeldelser af os på Trustpilot. De selvsamme har aldrig handlet hos os og det er ren chikane. Det er også åbenlyst ud fra hvad de samme haters skriver. Selvfølgelig for størsteparten anonymt. Mere modige er de ikke.

Hvad der dog undrer mig mest er Trustpilots ageren. De lader nemlig åbenlyse, hadske indlæg stå, på trods af at det er åbenlyst, at ´anmelderen´ aldrig har handlet hos os. Det er ganske enkelt ikke i orden.

Trustpilot er en forretning ? sådan er det.

Vi betaler intet til Trustpilot ? men man kan købe løsninger hos Trustpilot fra 999-2500 kr om måneden. Det viser sig også, at hvis man køber abonnement hos Trustpilot får man mulighed for at fjerne dårlige anmeldelser – det tangerer jo afpresning. Da vi ikke ønsker at købe et sådan abonnement, er vi selvsagt ‘dårlige kunder´hos Trustpilot, og en højst ejendommelig adfærd fra Trustpilot, som vi netop nu er vidne til. Trustpilot lægger ryg til åbenlys chikane mod os/mig  – som INTET har med vores produkter at gøre. Ej heller en købsoplevelse. Det er ren chikane ? og disse indlæg burde Trustpilot selvfølgelig fjerne. Omgående.

Hvis Trustpilot skal have værdi ? skal det være reelle kunder ? som har handlet der skriver der. Ikke som nu, hvor det er folk der har en holdning til mig, der intet har med køb af vores ægte, smykker at gøre. Heldigvis er der nogle af vores kunder, som reelt har handlet hos os, som så også laver anmeldelser. Det er jeg selvfølgelig taknemmelig for.

Vi går hos JEWLSCPH rigtig meget op i kvaliteten af vores smykker og ikke mindst vores kundeservice. Det må gerne afspejles også i de sociale medier, som fx Trustpilot, men det er uacceptabelt, at Trustpilot giver plads til reel chikane mod en virksomhed. Det er ja ligefrem tarveligt. I mine øjne dårlig etik og moral fra virksomheden Trustpilot side.

Stoler du på Trustpilot? Jeg gør i hvert fald ikke længere og skræmmende at der kan være en sådan offentlig gabestok.

Jeg har i øvrigt fået tilsendt interessante link, der henviser en artikel i Politiken, som fuldstændig bekræftet vores opfattelse af forløbet med Trustpilot. Deres rating er ganske enkelt utroværdigt og vildlende. De tillader falske anmeldelser fra folk der aldrig har handlet i den pågældende virksomhed, mens betalende virksomheder angiveligt får lov til at slette dårlige anmeldelser.

LÆS ARTIKLEN HER.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top