The one-piece

_20151109_113404IMG_20151109_112938IMG_20151109_113052Jeg troede ALDRIG jeg ville se mig selv i en heldragt, MEN jeg har lært mig selv, at jeg SKAL prøve det, for at kune sige om det er mig eller ej… Præcis som jeg opfordrer alle kvinder til at prøve forskellige smykker – “plejer” man at bruge guld, så prøv sølv etc. Anyway hvad angår min one-piece, så er jeg så heldig, at have en rigtig god veninde i Stasia, der i den grad har forstand på hvad der klæder en kvinde – og mig. Hun har lige “the touch”. Da Stasia bad mig prøve hendes one-piece var det med en tøven, men jeg gjorde det. Og det var heldigt, for se lige hvor lækkert det ser ud.  I LOVE it! Matchet med smykker i sort sølv, vupti og et lækkert cool hverdagslook.

ENGLISH

I never thought I would see myself in a one-piece, BUT I’ve learned myself – that I have to try it, to tell if I like it or not…. Just as I tell women to try different kinds of jewelry than the normally wear…. Anyways regarding my one-piece, I’m such a lucky woman having Stasia as a friend – and she knows what suits a woman, or not! When she asked me to try one of her one-pieces, I must admit I was a little bit anxious about it…. But I did it. And look how nice it looks, and then with jewelry in black silver for a cool day look.

Smykker / Jewellery

Earrings RAIN DROPS black silver + black onyx / Necklace GLAMOUROUS CIRCLE black silver + black onyx + smoky  topaz / Ring GLORY black silver + goldplated silver + black onyx + diamonds / Ring CROSS black silver + diamonds / Bracelet BRAIDED GEM cotton + black onyx / Bracelet BRAIDED GEM cotton + white topaz

LOOK

One-piece bodysuit – Lace by STASIA / Blazer – Stasia Couture / Pumps – Chanel

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top