Sweet dreams – i mit sengetøj…

sengetoejYES søvnen er SINDSYGT vigtig, og er uden tvivl et af mine vigtigste skønheds- og sundhedstips. Siden jeg var lille har min mor ALTID sørget for, at jeg (og min bror) fik vores søvn, så vi var friske og veludhvilede og klar til dagen. Søvn er nemlig helt afgørende – og de fleste kan nok skrive under på, at det er begrænset hvor effektive, indlæringsparate og i det hele taget “alerte” de er når de er trætte… Så SØRG for at få din søvn – og du når en hel del længere;)

Og hvordan skal du så sove? jamen med stil selvfølgelig;)

foto_privat

Jeg synes der manglede noget lækkert sengetøj på markedet – som også er til at betale. Derfor har jeg i samarbejde med Björna lavet en smuk sengetøjsserie i 100% bomuld bestående af fire forskellige farver – alle med en gennemgående guldkant:

Rød som rubiner, sort som onyx, beigehvid som diamanter – og så modellen til ethvert vilddyr som mig selv: Leopardmønstret. Leopard er også et hit i modebilledet til efteråret – og min egen favorit.

Sengetøjet kommer til salg fra juli måned og starter på 399 kr. for et sæt til en enkeltmandsdyne (normalstr). Du kan allerede NU bestille sengetøjet – bare send mig en mail: info@jewlscph.com

Billed-Bladet kiggede forleden forbi og fik et sneakpeak på det lækre leopardmønstret  sengetøj – læs deres fine omtale her

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top