SLEEP WITH DR. MANNICHE AND WIN…

dsc_0617-01

Kender du det? Du vender og drejer dig, forsøger at tælle får, drikker varm mælk og hvad du ellers har hørt kan få dig til at falde i søvn. Men intet af det hjælper. Det samme gjaldt for mig – men med hjælp fra Dr. Manniches nye lydbog “Sov med Dr. Manniche” falder jeg nu hurtigt i søvn.

Dr. Manniche – min elskede mor – har altid uanset om vi sad i en flyver eller sov på et larmende hotel midt i New Delhi, kunne falde i søvn på et splitsekund. Det har jeg virkelig misundt hende for, for det kunne jeg ikke. Men det kan jeg nu – med hendes lydbog “Sov med Dr. Manniche”, en intet mindre end G E N I A L lydbog. På bare 6 min falder jeg i den skønneste søvn – jeg lægger mig godt til rette, tænder for lydbogen på min telefon og lader mig guide af Dr. Manniches ord, som tager mig direkte ind i søvnen. Så nu har jeg endelig lært at falde hurtigt i søvn og få min uundværlige skønhedssøvn.

Har du eller nogle du kender problemer med at falde i søvn? Så gør dig selv – eller dem – en tjeneste og køb lydbogen. Den koster 25 kr (normalpris 99 kr.) – og kan købes HER.

NÅÅÅ JA – du kan sørme også deltage i en lille lækker konkurrence, så du samtidig med at du sover godt – ved hjælp af lydbogen – også sover i det lækreste (og fedeste) sengetøj, nemlig det jeg har designet med leopard. Se videoen herunder

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top