SLEEP AS AN ANGEL / Den 7 Himmel

Sover du godt? Det kan jeg love dig for, at jeg gør! Ikke mindst fordi, at jeg har verdens bedste seng. Intet mindre! Du husker måske jeg i forbindelse med min flytning til Charlottenlund i februar, bestilte en ny seng fra Den 7 Himmel – en lækker lækker Auping model (Læs HER). At jeg bestilte hos Flemming i Den 7 Himmel var absolut ingen tilfældighed, men alene fordi jeg var blevet anbefalet ham og hans butik af rigtig mange. Det var det helt rette valg – Flemming guidede mig til den perfekte seng. Ja faktisk må jeg blankt erkende, at jeg sover væsentligt bedre når jeg er hjemme i Charlottenlund og ligger i min Auping seng – end når jeg er i Århus, hvor jeg har en Hästens. På papiret er Hästens de bedste, det må jeg så sige – det er de IKKE. Så måske jeg også skulle have en Auping til Århus?

Anyways lige nu har Den 7 Himmel 24 års fødselsdag – og det fejrer de med åbent hus i denne weekend ( 6 + 7 oktober kl 10-16), hvor du udover kaffe, vin og snacks får intet mindre end 24% rabat og selvfølgelig den meget kyndige vejledning. Rabatten på 24% er noget der siger spar to – for en god seng er ikke helt billig, men den er til gengæld ALLE pengene værd. Tænk på hvor meget tid du bruger i din seng….

Udover senge har Flemming også et stort udvalg af sengetøj – lige fra tigerprint til hvidt. Samt dyner, puder etc. Med guidance fra Flemming er jeg selv den lykkelige ejer af dyner fra Temprakon med temperaturregulering, hvilket er genialt. Har jeg det varmt bruger jeg den kølige side – og omvendt.

Læs mere HER – og tro mig, du bliver ikke skuffet over at besøge Den 7 Himmel.

ENGLISH

Do you sleep well? I can promise you that I do! Not least because I have the best bed ever. Nothing less! You may remember that when I moved to  Charlottenlund in February, I ordered a new bed from “The 7th Heaven” – a perfect Auping bed (Read HERE). The fact that I ordered my bed with Flemming in “The 7th Heaven” was absolutely no coincidence, but because I had been recommended to him and his store by a lot of people. And for sure it was the right choice  – Flemming guided me to the perfect bed. In fact, I have to admit that I sleep significantly better when I’m in Charlottenlund sleeping in my Auping bed – than when I’m in Aarhus, where I have a Hästens bed. They say Hästens are the best, I have to say – they are NOT. So maybe I should also have an Auping to Aarhus?

Anyways right now, “The 7th Heaven” are celebrating their 24th birthday with “open house” this weekend (6th and 7th of October at 10-16), inviting you for coffee, wine, snacks AND no less than 24% off, which is quite a discount since good beds are not cheap.  But they are worth all the money. Think about how much time you spend in your bed…

In addition to beds, Flemming also has a wide range of bedlinen – from tiger print to white. As well as duvets, pillows etc. With guidance from Flemming, I’m the happy owner of Temprakon duvets with temperature regulation, which is brilliant. If I’m hot, I’m using the cool side – and vice versa.

Read more HERE – and believe me, you  will not be disappointed with a visit to “The 7th Heaven”.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top